HaberlerAltcoin Haberleri

Binance, 2 Altcoin için Para Yatırma Ve Çekme İşlemlerinin Durdurulacağını Açıkladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance, 2 altcoin için para yatırma ve çekme işlemlerini durdurulacağını açıkladı. Hacimce dünyanın en büyük kripto para borsası Binance bugün Filecoin (FIL) ve Elrond (EGLD) için ağ yükseltmelerini destekleyeceğini ve yükseltmeler yapılırken altcoinler için para yatırma ve çekme işlemlerini durduracağını duyurdu.

Binance’dan Ağ Yükseltmeleri için Tam Destek

Binance

Binance’in sabah duyurusunda, Filecoin (FIL) ve Elrond (EGLD) için ağ yükseltmelerinin Binance tarafından destekleneceğini belirtti. Yaklaşık olarak 06/07/2022 saat 17:00’de Filecoin (FIL) ağ yükseltmesi 1.960.320 numaralı blokta gerçekleşecek. FIL’den para yatırma ve çekme işlemleri 06/07/2022 civarında 16:00’da sona erecek. 706 bloğunda, Elrond (EGLD) ağ yükseltmesi 7 Haziran 2022 civarında, 18:00 ET’de gerçekleşecek. EGLD’nin para yatırma ve çekme işlemleri  7 Haziran 2022’de saat 17:00’de durdurulacağı belirtildi.

Kripto para borsası, Filecoin ve Elrond’un hesaplarında FIL ve EGLD bulunan tüm kullanıcılar için gerekli tüm teknik gereksinimleri karşılamaya devam edeceğini ve ağ yükseltmesi boyunca FIL ve EGLD ticareti yapmaya devam edeceğini vurguladı. Ek olarak, yükseltilmiş ağların kararlılığının değerlendirilmesinin ardından FIL ve EGLD için para yatırma ve çekme işlemlerinin yeniden başlatılacağı belirtildi.

Filecoin ve Elrond Ağlarına Yükseltmeler

Bir dizi değişiklik sunan v16 Skyr yükseltmesi, ilk olarak Mart ayında Filecoin ekibi tarafından duyuruldu. Yükseltmenin Haziran ayının sonunda veya Temmuz ayının başında yayınlanması planlandı. Öte yandan, Elrond ekibi bir hafta önce çok sayıda hata düzeltmesi ve geliştirmeyi içeren v1.3.31.0 yükseltmesinin kullanıma sunulduğunu ve Temmuz ayının başında ağ genelinde uygulanacağını açıklamıştı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.