Bitcoin Haberleri

Mağdur kullanıcılarına 140 bin Bitcoin ödeyecek olan Mt. Gox, ödeme sistemini tanıttı! Piyasayı ne bekliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

2014 yılında devasa bir hack saldırısına maruz kalan Mt. Gox borsasının mağdurlarına yapılması planlanan Bitcoin (BTC) ödemeleri kapsamında adımlar atılmaya devam ediyor. Mt. Gox borsasının rehabilitasyon planı dahilinde, alacaklıların online olarak bir ödeme yöntemi seçmesi ve alacaklı bilgilerini kaydedebilmesi için, yeni ve özel bir sistem faaliyete geçirildi. Borsanın 6 Ekim tarihinde yaptığı bildiri ile sunulan yeni özellik ile alacaklıların bir ödeme yöntemi seçmesi ve bilgilerini kaydetmesi gerekiyor. Açıklamaya göre söz konusu sistem, 10 Ocak 2023 tarihine kadar kullanılabilir olacak.

MT GOX GERİ ÖDEME SİSTEMİNİ DUYURDU

Mt Gox Geri Odeme Sistemini Duyurdu

Hack saldırısı sonrasında iflas edene kadar, 2014 yılında dünyanın en büyük Bitcoin borsası konumunda bulunan, o dönemde kripto para piyasasının toplam hacminin yüzde 80’ini elinde bulunduran Mt. Gox borsası, kripto para piyasası adına güncel olarak volatilite etkenlerinden biri olmaya devam ediyor. Alacaklıların rehabilitasyon planı olarak 6 Ekim’de yeni ödeme sistemini duyuran borsa, yeniden piyasada hareketlilik yaşanmasına neden oldu.

SİSTEM NASIL ÇALIŞACAK?

Borsa tarafından yapılan bildiriye göre Mt. Gox borsasından alacaklı olanlar, 10 Ocak 2023 tarihine kadar sisteme bilgilerini kaydedebilecek ve ödeme yöntemi seçebilecek. Online olarak yapılabilecek olan bu sistemde kullanıcıların oturum açmaları ve bilgilerini eksiksiz şekilde belirtmeleri gerekecek. Ardından kullanıcılar alacakları için banka havalesi, fon transferi, öncelikli geri ödeme gibi yöntemlerden birini seçerek, hizmet sağlayıcısı aracılığıyla fonlarını geri alabilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.