Altcoin HaberleriHaberler

Bu Altcoin, Kripto Piyasasındaki Çöküşe Rağmen Rekor Kırdı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında dün yaşanan çöküşün ardından lider Bitcoin, 42.000 dolar seviyesinden 49.000 dolar seviyesine yükseldi. Piyasadaki çöküşe rağmen popüler altcoin Terra (LUNA), tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmeyi başardı. Yazının kaleme alındığı sırada, LUNA 76.13 dolardan işlem görüyor.

 

Terra (LUNA), Sert Düşüşe Rağmen Rekor Kırdı!

Kripto para endüstrisi, oldukça değişken fiyat hareketleriyle biliniyor ve geçtiğimiz gün bunun en iyi örneğiydi. Sonraki saatlerde BTC  günlük en düşük 42.000 dolar seviyesine düşerek birçok kripto uzmanının ve analistin bu 16.000 dolar değer kaybının arkasındaki olası nedenler hakkında spekülasyon yapmasına yol açtı.

Bununla birlikte, BTC 42.000 dolarlık bir dib seviyeye dokunduktan sonra biraz olumlu tepki verdi. Başlangıçta 47.000 dolara yükseldi ve birkaç saat sonra başka bir atak ile onu sadece 50.000 dolara götürebildi. BTC şu ana kadar bu seviyeyi kıramadı, ancak gün içinde hala %5 civarında ve piyasa değeri 900 milyar doların üzerinde arttı.

Luna Grafik
Luna Grafik

Piyasadaki düşüşe rağmen yükselişini sürdüren LUNA, bugün erken saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 77 dolar sveiyesine ulaştı. Terra, Polkadot’u (DOT) geçerek CoinMarketCap’te 9. sıraya yükseldi. Sadece son 24 saatte %40 değer kazandı ve yükseliş serisini genişletti.

LUNA Coin, XRP’nin hemen altına yerleşerek 30 milyar dolara yükseldi. LUNA’nın rekor rekoru, endüstride şok dalgaları gönderen büyük bir piyasa çöküşünün ortasında geldi. Bitcoin Hakimiyeti şimdi psikolojik olarak önemli olan %40 seviyesinin altına düştü.

Diğer Altcoin’lerde Son Durum

Livepeer (%22), Loopring (%20), Elrond (%20), Quant (%18), Decentraland (%18), Enjin Coin (%17), Holo (%16), THORChain’den daha fazla günlük artış görülüyor. (%15), The Sandbox (%12), Helyum (%12) ve çok daha fazlası. Bu nedenle, kripto para birimi piyasa değeri, dünün en düşük seviyesi olan 2 trilyon dolardan bu yana 300 milyar doların üzerinde toparlandı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.