HaberlerBorsa Haberleri

Binance Artan Şikayetlerden Sonra Ekibine Hukuk Danışmanı Atadı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bilindiği üzere Binance, son zamanlarda düzenleyici kurumların dikkatini çeken dünyanın en büyük kripto para borsasıdır. Bu sebeple Binance, artan ilgiyle başa çıkmak için yeni bir hukuk danışmanı atadı.

Binance Ekibine Yeni Üye Aldı!

Binance 696X464.Jpeg 1
Binance Artan Şikayetlerden Sonra Ekibine Hukuk Danışmanı Atadı! 3

Kripto para borsası Binance, son dönemde birçok hukuki sorunla karşılaşmaktadır. Bu olaylar sonucunda Binance, bir başka hukuk danışmanı atadı.

Şirketin yeni baş hukuk danışmanı olarak Eleanor Hughes seçilmiştir. Binance tarafından yapılan açıklamaya göre, Hughes Kasım 2021’den beri Binance hukuk ekibinde yer almaktadır ve en son APAC ve MENA hukuk başkanı olarak görev yapmıştı.

Hughes, Binance’in hukuki konularıyla ilgilenecek ve düzenleyici ve yasal zorlukları aşmak için küresel uyum ekibiyle iş birliği yapacak 85 kişilik bir avukat ekibini yönetiyor.

Binance’in kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao, “Eleanor liderliğinde, sektör lideri hukuk ekibimizin kullanıcılarımızı her zaman koruma ve platformumuzdaki riskleri yönetme taahhüdünde mükemmelliği sürdüreceğinden eminim” dedi. Son olarak Hughes, şirketin Bahreyn, Dubai ve Yeni Zelanda gibi yargı bölgelerinde dijital varlık hizmet sağlayıcı lisanslarını elde etmesine yardımcı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.