Haberler

Kripto Kredi Şirketinin 10 Milyon Doları FTX’te Kaldı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası FTX’in iflas etmesinden sonra kripto şirketlerinin domino etkisiyle finansal zorluk yaşayacağı iddia edilmişti. Bu iddiaları güçlendiren gelişmeler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Sektörün popüler kripto kredi şirketlerinden Vauld, FTX’in çöküşünden mağdur olan firmalar arasına girdi. İsmini açıklamak istemeyen bir kaynağa göre Vauld’ın FTX borsasında 10 milyon dolar değerinde varlığının kaldı öne sürüldü. Vauld şirketi de dev borsa FTX’in iflasından sonra darbe yiyen kripto para firmaları kervanına katıldı.

Vauld İçin Zaman Daralıyor

Vauld Ftx

Kripto kredi verme şirketi Vauld, ayı piyasası koşullarında iflas riskiyle karşılaştı. Temmuz ayında para çekme işlemlerini durduran Vauld’un alacaklılara 400 milyon doların üzerinde borcu olduğu belirtilmişti. Halihazırda borçlarını ödemekte zorlanan şirketin 10 milyon dolar değerindeki varlığı da iflas eden FTX borsasında kaldı. Geçen hafta yeni bir kredi koruma uzatması imzalayan Vauld’un mali problemlerini çözmesi için 20 Ocak tarihine kadar zaman verildi.

Temmuz ayından bu yana bir diğer kripto kredi şirketi ile Nexo ile rekabet eden Vauld, potansiyel bir anlaşma üzerinde çalışıyor. Nexo ile Vauld’un birleşmesi konusunda yapılan anlaşma için 60 günlük özel protokol hazırlandı. Fakat tespit sürecinin şimdiye kadar iki kere uzatılmış olması Vauld için risk teşkil ediyor. Şirketin 10 milyon dolarlık varlığını FTX borsasından geri alıp alamayacağı belirsizliğini koruyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.