Haberler

FTX CEO’sunun Sıradaki Hedefi Belli Oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Küresel anlamda Binance ve FTX borsaları arasında yaşanan olaylarla büyük darbe alan kripto para piyasasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İşlem hacmine göre kripto para dünyasının en büyük borsası olan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ), FTX satın alımından vazgeçtiklerini duyurdu. Kripto para topluluğunun en çok konuştuğu isimlerden biri haline gelen FTX borsasının kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried yeni hamlesiyle gündem oldu. Dev kripto para borsası Binance ile satın alma sürecinde anlaşamayan borsa kurucusu yeni yol haritasını planladı.

FTX Yeni Yatırımcıların Peşinde

Ftx Ceo

Binance borsasından likit destek arayan FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın bu planı tutmadı. Borsaların satın alma sürecinde fikir ayrılığına düşmesinin ardından gözler yeniden FTX kurucusu SBF’a çevrildi. The Block’un haberine göre SBF, yeni planını hazırladı. Çalışanlarıyla özel bir konuşma yapan SBF, ilk etapta bağış toplamak ve yeni yatırımcı çekmeye öncelik verdiklerini söyledi. Yeni yol haritasına göre dört aşamalı plan oluşturan CEO, bu planın ilk sırasına yeni yatırımcıları yazdı.

SBF yeni planında ikinci sıraya mevcut müşterilere yapılacak ödemeleri koydu. Bilindiği üzere FTX borsasında para çekim işlemleri yoğun müşteri talebi nedeniyle askıya alınmıştı. Planın üçüncü aşamasında çalışanlara yönelik yenilikler yer aldı. İşten çıkmak isteyen çalışanların kararına saygı duyacağını söyleyen SBF, borsasını ayakta tutmaya çalışıyor. FTX borsasının iflas edip etmeyeceği konusu ise henüz netlik kazanmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.