Altcoin HaberleriHaberler

Binance CEO’su CZ’den Kritik Multichain Açıklaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Multichain (MULTI) protokolü son zamanlarda bir güvenlik açığı nedeniyle saldırıya uğradı. Saldırı sonucunda, protokolden çalınan önemli miktarda fon olduğuna inanılıyor. Bu durum, akıllara bomba gibi düştü. Binance CEO’su CZ Changpeng Zhao (CZ), Multichain protokolüne yönelik saldırı hakkında açıklama yaptı ve Binance kullanıcılarının fonlarının güvende olduğunu belirtti.

6 Temmuz’da, Multichain protokolüne bağlı cüzdanlardan yaklaşık 125 milyon dolarlık çoklu zincir varlığı çalındı. Bu fonların çoğu Fantom köprüsünde hareket etti ve wBTC, USDC, USDT ve diğer altcoinlerin transfer edildiği görüldü.

Binance Cz Altcoin Hack

Binance CEO’su CZ, yaşananlar hakkında bir açıklama yaparak, “Multichain’de yeni bir saldırı olmuş gibi görünüyor. Bu durum, Binance veya Binance üzerindeki kullanıcıları etkilemedi. Bir süre önce tüm köprülü varlıkları değiştirdik ve para yatırma işlemlerini durdurduk. Bununla birlikte, duruma yardımcı olmak için yardım sunmaktayız. Güvende kalın.” dedi.

Multichain Protokolü Sonrası Neler Olacak!

Binance Ceo'su Cz'den Kritik Multichain Açıklaması! 4

İddia edilen hack saldırısına maruz kalan Multichain ekibi, kilitli varlıkların Multichain MPC adresinden bilinmeyen bir adrese anormal şekilde aktarıldığını bildirdi. Multichain ekibi, “Tüm kullanıcıların Multichain hizmetlerini kullanmayı askıya almalarını ve Multichain ile ilgili tüm sözleşme onaylarını iptal etmelerini öneriyoruz.” şeklinde bir açıklama yaparken, olayın ayrıntıları hala belirsizliğini koruyor.

Binance, kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için yakın zamanda Multichain ile bağlantılı on köprülü token için para yatırma ve çekme işlemlerini durdurma kararı aldığını açıkladı.

Bu karar, kripto para borsasının Multichain protokolündeki belirli işlemlerin askıya alınmasının ardından geldi. Protokolün yerel varlığı MULTI, hack saldırısı iddialarıyla beraber sert bir düşüş yaşadı. MULTI, son 24 saatte yüzde 15,29 düşüşle 2,61 dolardan işlem görüyor. Bu gelişmeler, borsanın güvenlik önlemlerine verdiği önemi gösteriyor ve kullanıcıları için önemli bir adım. Gelecekteki duyuruları beklemek ve gelişmeleri takip etmek önemlidir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.