HaberlerTüm Haberler

Tether, USDT’yi Kava’da Aktifleştirdi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
1434 Ahr0Chm6Ly9Zmy5Jb2Ludgvszwdyyxbolmnvbs9Zdg9Yywdll3Vwbg9Hzhmvdmlldy9Jzdzlnzvmotfhzdm2Mmiwnge3Mte2Odk2Njy1Zgnins5Qcgc
Tether, Usdt’yi Kava’da Aktifleştirdi! 3

Tether’ın USDT’si, Kava kullanılarak Cosmos’ta başarılı bir şekilde piyasaya sürüldü ve stablecoin pazarında hakimiyetini sürdürüyor. Kava entegrasyonu, Cosmos’un Blockchain Arası İletişim (IBC) ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ekosistemlerinde stablecoin likiditesini artırarak erişilebilir hale getirmeyi amaçlıyor. Yerel USDT’nin Cosmos dApp ve uygulama zincirleri ile EVM dApp kullanıcılarına güvenli ve evrensel olarak benimsenmiş bir stablecoin sunması bekleniyor. Bu gelişme, piyasada daha fazla çeşitlilik ve esneklik sağlayacak.

USDT, Kava Ağında Piyasaya Sürüldü

Kava’nın kurucu ortağı Scott Stuart, Tether’in USDT entegrasyonuna destek vermenin heyecanını dile getirdi. Bu destek, Cosmos ve EVM ekosistemlerinde ihtiyaç duyulan stabil kripto para likiditesinin önünü açıyor. Stuart, Tether’in seçiminin Kava’yı Cosmos projeleri için önemli bir müttefik haline getirdiğini belirtti.

Tether’in CTO’su Paolo Ardoino, Kava ağının, dört yıllık sağlam bir geçmişi olan, benzersiz ve yaygın takip edilen bir blockchain olduğunu ifade etti. Ardoino, Kava ağının, merkeziyetsiz finansın geleceğini şekillendirme amacı taşıdığını ve dünya çapındaki kullanıcılara fayda sağlayan kapsayıcı bir ekosistem teşvik etmeyi hedeflediğini söyledi.

Kava’ya özgü olan USDT, yerel olarak ihraç edilir ve IBC ve EVM blockchain’leri arasında hareket edebiliyor. Bu hareket, sıkı erişim kontrolleri ve kısıtlamaları olan dahili bir köprü kullanılarak gerçekleştiriliypr. Kava’nın varlıkları, zincirler arasında hızlı ve güvenli bir şekilde taşınabileceği belirtilmiştir. Entegrasyon sayesinde Cosmos’taki DeFi ekonomisinin önemli ölçüde genişleyebileceği ifade ediliyor. Terra’nın UST’sinde yaşanan likidite sorunlarına bir çözüm olabileceği düşünülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.