Ethereum Haberleri

Solana Tabanlı Cüzdan ETH ve MATIC Desteğini Başlatıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dev kripto para borsası FTX’in ani çöküşü, kripto para piyasasına olan güveni sarstı. Bu süreçte en fazla değer kaybeden kripto para birimlerinden biri de Solana ağının yerel kripto parası SOL coin olmuştu. Merkezi borsaların güven kaybını avantaja çevirmek isteyen merkeziyetsiz platformlar ise büyük atılımlar yapmaya başladı. Bu süreçte geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Phantom, kullanıcılarına yeni hizmetler sunmaya başladı. Solana tabanlı merkeziyetsiz uygulama (DApp) ve NFT özellikli kripto cüzdan uygulaması Phantom yeni duyurusuyla dikkatleri üzerine çekti.

Ethereum ve Polygon Desteği

One Wallet For Everything Phantom

Solana ağına rakip olan Ethereum ve Polygon ağlarını da kendi platformunda toplayan Phantom kullanıcılarına büyük sürpriz yaşattı. Phantom kurucu ortağı ve CEO’su Brandon Millman, “Phantom deneyimini Web3 kullanan daha geniş kitlelere taşıyacağımız için çok heyecanlıyız.” ifadesini kullandı. Merkeziyetsiz cüzdan platformu bu sayede en büyük 3 blockchain ağını tek adreste buluşturan sayılı firmalardan biri oldu. Bu hamle sayesinde ETH, MATIC ve SOL ağlarında oluşan NFT pazarı bir araya gelebilecek.

Phantom projesinin gelişmeye devam ederek sektörde önemli bir konuma ulaştığı görülüyor. Twitter ve Facebook gibi şirketlerde çalışan geliştiricilerin kurduğu projenin Solana tabanlı olmasına rağmen rakip Polygon geliştiricilerine yakın olduğu biliniyor. Phantom, ETH, MATIC ve SOL olmak üzere üç blockchain ağını bir araya getiren yeniliğin beta testine birkaç haftaya başlayacağını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.