Haberler

Endonezya Merkezli Kripto Borsası Pintu, 113 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

Pintu, Pantera Capital ve Lightspeed India Partners gibi önde gelen yatırımcılardan 113 milyon dolarlık bir yatırım  aldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Endonezya merkezli kripto borsası Pintu, 113 milyon dolarlık yatırım aldı. Endonezya merkezli bir kripto varlık ticaret platformu olan Pintu, Pantera Capital ve Lightspeed India Partners gibi önde gelen yatırımcılardan 113 milyon dolarlık bir yatırım  aldı.

Endonezya kripto para birimi ağı Pintu, B Serisi bağış toplama turunda 113 milyon dolar topladı. Pantera Capital, Lightspeed India Partners, Intudo Ventures ve Northstar Group, kimliğini açıklamayı reddeden ve gizli kalmak  isteyen yatırımcılar arasındaydı. Pintu, kurucusu ve CEO’su Jeth Soetoyo’ya göre küresel bir risk sermayesi şirketi olduğuna inanıyor.

Söz konusu yatırım, bitcoin endüstrisinin mevcut ayı piyasasının ortasında gerçekleşti. CEO Soetoyo’ya göre fon toplamak, özellikle yenilikçi fikirler ve girişimciler için giderek daha zor hale geliyor.

Bu fon, şirketin ülkedeki konumunu güçlendirmesine yardımcı olmak için kullanılacak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.