Haberler

Binance CEO’su Neden FTT Satışı Yaptığını Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre en büyük kripto para borsası Binance CEO’su Changpeng Zhao, yeni açıklamalarda bulundu. Abu Dhabi Finance Week’te konuşan CZ, kripto para sektöründeki düzenlemeleri gündeme aldı. İleriye dönük düzenleyicilerin kripto para sektörünü daha fazla incelemeye başlayacağını söyleyen Binance kurucusu, FTX iflasının sektöre olan güveni sarstığını söyledi. Kripto para topluluğunun en çok konuştuğu isimlerin arasında gelen CZ, iflasın eşiğine gelen şirketleri kurtarmak için kurduğu fonun detaylarını paylaştı.

“Kripto Sektörü Birlik Olmalı”

Binance Ceo

Binance’in başlattığı kurtarma fonunun boyutu hakkında bir rakam belirlemediğini dile getiren Zhao şunları söyledi: “Ancak finansal durumu güçlü oyuncular var. Onlarla bir araya gelmeliyiz. Şu ana kadar önemli bir ilgi gördük. Ayrıca kripto endüstrisinin küresel birliği ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Zira sektör oyuncuları olarak ortak sesimiz yok.” Sektörde şeffaflığın çok önemli olduğunu getiren CZ’nin kurtarma fonuna katkıda bulunanların ismini veremeyeceğini söylemesi tepki çekti.

“FTT Satışını Şeffaflık İçin Duyurduk”

Kripto para topluluğunda tartışma yaratan FTT token satışı hakkında konuşan CZ, rakibini zora sokma iddialarını yalanladı: “Sırf şeffaf olmak için FTT jetonlarımızı sattığımızı söyleyen bir tweet attım. Sektörü korumak için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bu yüzden sektörü uyardık. Sam’in (Bankman-Fried) ertesi gün beni arayıp iflas ettiğini söylemesini beklemiyordum.” Dev kripto para borsasının kurucusundan gelen bu açıklamalar basında geniş yankı buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.