Analiz

Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Fiyat Analizi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası, ekim ayına iyi denilebilecek bir giriş gerçekleştirdi ve şuana kadar bu durumu devam ettirme yönünde ilerliyorlar. Lider kripto para birimi Bitcoin, ekim ayın ilk gününde azalan kama modelinden patlayıcı bir halde ayrılarak yukarı tırmandı. Liderin yukarı yönlü hareketiyle alevlenen piyasa, yeşile büründü. En büyük altcoin Ethereum (ETH) ise 3.500 dolar sınırına dayandı.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

Lider kripto para Bitcoin (BTC), 1 Ekim tarihinden itibaren 48 saatte %13 artış kaydetti. Bu tesiri altına alan yükseliş, 18 Eylül’ün en yüksek seviyesi olan 48.834 dolar seviyelerinden likidite toplamaktı. 3 Ekim’de hedefe ulaşan Bitcoin, düzeltme seansına giriş yapmış oldu. MRI, satış sinyali verirken bu teknik oluşum bir ila dört mum düzeltmesi öngörüyor.

Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi
Bitcoin (Btc) Fiyat Analizi

Kripto para piyasası katılımcıları, düzeltme evresinde 45.000 dolar seviyelerinden acil destek hamlelerine tanık olabilir. Destek seviyelerinde görülen satın alma baskısı, hedefi daha yukarılara koymak için önemlidir. Boğa koşusunun devamında 53.000 doların üstünde keskin bir kapanış, ruhsal düzey 60.000 dolara ulaşılmasını sağlayabilir. Öte taraftan ihtimaller içinde bir satış baskısında 36.276 dolara kadar düşüşler kaydedilebilir.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

En büyük altcoin Ethereum, 1 Ekim tarihinde azalan paralel kanalı kırarak 3.500 dolara koştu. 3.400 dolar ila 3.545 dolar içinde değişen 12 saatlik talep bölgesi derhal derhal geçilemedi. Bu bölgenin reddi ETH fiyatını 3.202 dolar ila 3.154 dolarlık fiyat bandına itebilir. Bununla birlikte önder Bitcoin’de görülen düşüş, Ethereum’dak beklenen düzeltici dalgayı tetikledi.

Ethereum (Eth) Fiyat Analizi
Ethereum (Eth) Fiyat Analizi

Bu bağlamda Ethereum, 4.000 dolarlık ruhsal direnç seviyesini kontrol etmeden önce 3.000 dolarlık destek tabanını tekrardan ziyaret edebilir. Öte taraftan alıcılar 3.545 dolar bölgesini ele geçirirse 4.000 dolarlık ruhsal düzey hedefinin önü açılabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.