Bitcoin Haberleri

Tecrübeli Analiste Göre Bitcoin’de Avantaj Hala Ayılarda

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasındaki belirsizlik ortamı sürüyor. En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC) fiyatı hafta başında son 2 yılın en düşük seviyesine kadar geriledi. Özellikle son dönemde FTX iflası ve sektördeki güven kaybı, BTC yatırım hacmini epey azaltmıştı. Ancak Bitcoin’in kritik seviyelere gerilemesinin ardından boğalar devreye girdi ve lider kripto para birimi fiyatını yükseltmeyi başardı. Kısa vadede Bitcoin grafiğinde takip edilen toparlanmaya rağmen, sektörün hala FTX’in yarattığı kriz ortamıyla boğuşması dikkatlerden kaçmıyor. Kitco analisti Jim Wyckoff, Bitcoin grafiğini değerlendirdi.

Bitcoin’de Teknik Olarak Ayılar Önde

Bitcoin Dev Dusus

FTX fiyaskosunun piyasa üzerinde yarattığı tahribat BTC fiyatını da olumsuz etkiledi. Tanınmış kripto para analisti Bitcoin grafiğini yorumlayarak son dönemdeki yükseliş rağmen kontrolün ayılarda olduğuna dikkat çekti: “Pazartesi günü fiyatlar son iki yılın en düşük seviyesine düştü. Bunun yanı sıra, boğalar o zamandan beri fiyatları sabitledi. BTC ayıları hala genel olarak kısa vadeli teknik avantaja sahip.”

Bitcoin Boğaları Atak Yapmalı

Teknik verilere göre avantajın Bitcoin ayılarında olduğunu belirten Kitco analisti Jim Wyckoff, yatırımcılardaki yükseliş beklentisini değerlendirdi: “Bununla birlikte, bu haftanın çoğunda yatay hareketlilik boğaları destekler nitelikte. Boğaların, piyasanın dibinin yerinde olduğunu önermek adına sağlam bir çabaya ihtiyaçları var.” Haber kaynağı analist yorumlarıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.