Altcoin HaberleriHaberler

Binance Duyurusu Shiba Inu Yatırımcılarını Heyecanlandırdı!

En popüler ikinci meme tokeni olan Shiba Inu (SHIB) yatırımcının odak noktası olmaya devam ederken, dev kripto borsası Binance raporu bunu destekler nitelikte.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En popüler ikinci meme tokeni olan Shiba Inu (SHIB) yatırımcının odak noktası olmaya devam ederken, dev kripto borsası Binance raporu bunu destekler nitelikte.

En Çok Takip Edilen Kriptolar Arasına Girdi!

Shiba Inu, 24 saatlik işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’e göre en çok takip edilen ilk üç kripto para biriminden biridir. Listeye göre bu yıl Binance’te izlenme açısından ilk üç kripto para Shiba Inu, Ethereum ve Bitcoin oldu. Bu, Binance tarafından bugün bir tweet ile ortaya çıktı. Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı @shibtoken da bu harika başarının altını çizdi.

Platform, “SHIB, Bitcoin ve Ethereum ile birlikte 2022’de Binance’te en çok görüntülenen kripto para birimi oldu” şeklinde bir açıklama ekledi. Bu, yatırımcıların Shiba Inus ile giderek daha fazla ilgilenmeye başladığını gösteriyor. Shiba Inu’nun 2022’de Binance kullanıcılarının en çok ilgi gösterdiği kripto para birimlerinden biri olduğunu belirtmekte fayda var. SHIB de bu yıl balinaların gözüne girmeyi başardı.

Shiba Inu, üç yıldan kısa bir süre içinde muazzam bir başarı elde etti ve geniş çapta beğeni topladı. Shiba Inu, bir dizi yeni projeyle meme parasının imajını iyileştirmeye çalışırken kullanım, işlevsellik ve kabul oranını artırdı. Bugün Gucci, Rooms-To-Go ve Amsterdam Vintage Watches gibi çok sayıda kuruluş bir ödeme şekli olarak SHIB’i kabul etmektedir.

Shiba Inu’yu kucaklayan pek çok şirket ve meme parasını kapsamlı bir şekilde kucaklayan balinalarla, SHIB yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Santiment’e göre, şu anda 1,8 milyondan fazla yatırımcı CoinMarketCap’te SHIB’i izliyor. Web sitesine göre CoinMarketCap verilerine göre Shiba Inu, 1.810.756 kullanıcının izleme listesinde yer alıyor. CMC izleme listesi, tacirlerin bir varlığın fiyat hareketini izlemesine yardımcı olur. Bu, tacirlerin ideal satış penceresini seçmelerine yardımcı olur.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.