HaberlerBitcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Lider Dijital Varlık Yöneticisi Grayscale, Bitcoin ETF Çabalarını Sürdürüyor

Grayscale, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) Bitcoin ETF'lerini onaylaması için baskı yapıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider dijital varlık yöneticisi Grayscale, Bitcoin ETF çabalarını sürdürüyor.  Grayscale, Bitcoin ETF hedeflerinin bir parçası olarak, Obama yönetiminin Adalet Departmanından önemli bir isminden yardımını aldı.

Önde gelen bir dijital varlık yönetimi olan Grayscale, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) Bitcoin ETF’lerini onaylaması için baskı yapıyor. Bu kapsamda firma, Obama dönemi Adalet Bakanlığı Başsavcısı Donald B. Verrilli Jr.’ı ekibine kattı. Grayscale’in iletişimden sorumlu başkan yardımcısı Jennifer Rosenthal, olayı Twitter’da duyurdu ve şirketin GBTC’yi bir ETF’ye dönüştürme taahhüdünün altını çizdi.

 

Grayscale, uzun süredir SEC’e Bitcoin fonu GBTC’yi bir ETF’ye dönüştürmesi için baskı yapıyor. SEC’e konuyla ilgili çok sayıda mektup gönderen şirket, SEC’in bu konuda keyfi hareket ettiğine inanıyor. Bilindiği gibi SEC, manipülasyonla ilgili endişeleri öne sürerek spot Bitcoin ETF’ine  mesafeli duruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.