Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriHaberler

Uzman İsmin Ethereum Fiyat Tahmini Herkesi Şaşırttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Finans ve iş dünyası video kanalı Real Vision CEO’su Raoul Pal, Ethereum’u neden  Bitcoin’den daha iyi bir varlık yatırımı olarak gördüğünü açıkladı. Pal, Ethereum fiyatının 20.000 dolar seviyelerini aşacağını iddia ediyor.

Yakın tarihindeki bir röportajda, eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, Ethereum hakkında konuştu ve ETH’nin “20.000 doların üzerine çıkacağını” düşündüğünü açıkladı.

Raoul Pal Kimdir ?
Raoul Pal Kimdir ?

Raoul Pal Kimdir ?

Pal, makro ekonomik ve yatırım stratejisi araştırma hizmeti Global Macro Investor’ı (GMI) 2005’te kurmadan ilkin, Londra’da küresel varlık yönetimi şirketi GLG Partners (şimdiki adıyla “Man GLG” olarak anılıyor) için GLG Global Macro Fund’un eş-yöneticiliğini yapmış oldu. Bunun öncesinde Pal, hisse senetleri ve hisse senedi türevlerinde Avrupa hedge fon satış işini birlikte yönettiği Goldman Sachs’ta çalıştı. Halen 2014 senesinde kurduğu Finans ve iş dünyası video kanalı Real Vision’ın CEO’sudur.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Ethereum Uzun Vadede Nereyi Hedefliyor?

30 Ağustos Pazartesi günü gösterilen Nankless podcast’inin bir bölümünde meydana getirilen röportajda Raoul Pal, Ethereum için uzun vade fiyat hedefinin 20.000 dolar bulunduğunu söylemiş oldu. Pal bu öngörüye ise “Ethereum grafiğini Bitcoin’in 2017’deki grafiğiyle karşılaştırırak” vardığını ekledi. Pal’a gore, Ethereum’un yörüngesi, Bitcoin’in dört yıl önceki boğa koşusu ile muhteşem bir halde eşleşiyor. Pal, bu konuyla ilgili ilgili şunları söylemiş oldu:

“Tek yaptığım ETH grafiğini Bitcoin 2017 grafiğine eşlemek. Mükemmel çalışıyor ve size 20.000 dolar seviyelerini söylüyor. Bunda kati bir tahmin yok, fakat şu anda doğru aşama kaydediyor.”

Pal, geçtiğimiz birkaç ay içinde devamlı olarak Ethereum’u kriptopara ekosisteminde mevcut olan “en büyük yatırım” olarak nitelendirdi ve stake etmenin coin arzını azaltma üstündeki etkisine dikkat çekti. Ethereum‘un toplam arzının yalnız %13’ünün dolaşımda bulunduğunu ve geri kalanının “stake edilmiş, kilitlenmiş ve yığın edilmiş”  olduğunu iddia etti.

Pal, Ethereum için 20 bin doların üstünde fiyat tahmininin Mart 2022 benzer şekilde erken bir tarihte gerçekleşebileceğini söylemiş oldu. Ayrıca, 2013’teki BTC grafiğiyle eşleşmesine bağlı olarak Bitcoin‘in fiyatının 250.000 ila 400.000 dolar arasına yükseleceğini tahmin etti:

“Unutmayın, senenin son üç ayında bir oldukça zaman 5 ila 10 kat artarlar. Tüm zamanların en yüksek seviyesine bile ulaşamadık, sadece diyelim ki Bitcoin 60.000 dolardan 5 kat arttı. Bu 350 bin dolar anlamına gelir. Bu yıl sonu için oldukça iyi bir ralli olur.”

22 Nisan’da Pal, Ethereum’da niçin Bitcoin’den oldukça daha oldukça yükseliş beklediğini detaylı bir şekilde açıkladı:

ETH alanı senelik %100 (BTC için senelik %50’ye karşılık) büyüyor ve geliştirici yeteneklerinin ve uygulamalarının da büyük bir bölümünü çekiyor. Risk döngüsünün bu noktasında, ETH 2.0’ın gelmesiyle (daha ucuz ücretler ve daha azca tedarik), tüm BTC’lerimi satıp ETH’ye taşımamaya çalışıyorum. Büyük bir bitcoin holder’ı olmama karşın, Ethereum’un şu anda performans açısından BTC’den daha iyi bir varlık tahsisi bulunduğunu düşünüyorum.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.