Altcoin HaberleriHaberler

Elon Musk Tweet Attı! Floki Coin Yüzde 500 Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk paylaşmış olduğu Tweet ile bu sefer de başka bir meme coin olan Floki coin fiyatının yüzde 500 üzerinde  artmasına neden oldu. Musk, bilindiği üzere popüler kripto para Dogecoin’in önemli bir destekçisi durumunda.

Floki Coin %100 Arttı

Başarılı iş insanı Elon Musk, köpeğinin bir fotoğrafını Twitter hessabından yayınladıktan sonra Dogecoin’in bir versiyonu olan Floki Inu’nun fiyatı kısa zamanda %504 arttı. Bununla birlikte Dogeoin’in fiyatının yaşanmış olan genel düşüş esnasında değer yitirdi.

Floki Inu kripto para birimi, Musk’ın Shiba Inu köpeğinin adının Floki olacağını duyurduğu 28 Haziran’da Binance Smart Chain‘de (BSC) oluşturuldu. Dogecoin’den farklı olarak bu coin, “proof of mem” tarafınca desteklenen deflasyonist bir kripto para birimi olarak tanıtıldı. Mem coin şu anda yalnızca Uniswap ve PancakSwap’ta bulunuyor.  İlerleeyn zamanlarda Floki Inu coin’in  merkezi borsalarda da listelenmesini planlıyor.

Öte taraftan Musk geçtiğimiz Mart ayında bir Shiba Inu köpeği satın alacağını tweetleyerek Dogecoin topluluğunda coşku oluşmasına neden olmuştu ve Dogecoin fiyatı hızlı bir şekilde tırmanışa geçmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Şaka Coinler ve Yükselişleri!

Esasında şaka coin’leri herhangi bir amacı olmayan ve bir tek kripto para birimlerine olan ilgiyi arttırmak için piyasaya sürüldüler. Ancak Musk ve Mark Cuban şeklinde adların yardımıyla Dogecoin şeklinde kripto para birimlerinin değişik bir boyuta geçtikleri görülüyor.

Örneğin; Dogecoin’in geliştirilmesi için çalışan Dogecoin Vakfı fazlaca uzun zaman sonrasında kısa bir süre önce tekrardan faaliyetlerine başladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.