HaberlerBorsa Haberleri

Binance, İngiltere’deki Varlığını Yeniden Başlatmaya Hazırlanıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, İngiltere’deki varlığını yeniden başlatmak için çalışmalara başladı.

Binance, 2021 yılında küresel düzenleyiciler tarafından büyük baskı gördü. Binance yasakları, İngiltere finans piyasaları düzenleyicisi Mali Davranış Otoritesi’nin (FCA) Binance faaliyetlerine yönelik katı tutumuyla başladı.  Fakat geçen sürenin ardından Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsanın şu anda İngiltere’deki işini yeniden inşa etmek için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Binance’in İngiltere Hamlesi

Binance CEO’su Changpeng Zhao, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Finansal Davranış Otoritesi tarafından reklamı durdurmak için Haziran 2021’de yayınlanan yasağın ardından kripto borsasının İngiltere kısmını yeniden oluşturmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Binance Markets Limited, Binance.US gibi Birleşik Krallık pazarına hizmet etmek için ayrı bir varlık olmayı umut eden Londra merkezli bir firmadır. Ancak Haziran 2021’in başlarında, Mali Davranış Otoritesi Binance üzerindeki baskısını açıkladı ve web sitesinde şirketin İngiltere’de faaliyet göstermek için herhangi bir resmi izne sahip olmadığını netleştirmesini istedi.

İngiltere müşterileri ise, bu düzenleyici baskı nedeniyle, Binance.com etki alanı aracılığıyla hizmetlere erişmeye devam edebildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Binance Güvenilir mi?

Binance, Yeniden İngiltere’de Faaliyetlerini Sürdürmek İstiyor!

Başarılı CEO, FCA ile ilişkilerin o zamandan beri belirgin bir şekilde geliştiğini ve karşılıklı olarak görüştüklerini belirtti. Mali Davranış Otoritesine bir lisans başvurusunda bulunmak için birçok uyum görevlisini (eski FCA çalışanları dahil) işe aldıklarını söyledi. Ayrıca Birleşik Krallık düzenleyicisinin borsayla ilgili ana sorunlarından birinin, ikametgahı ve kurumsal yapısıyla ilgili olduğu çok açıktı.

Dolayısıyla Binance şimdi (Birleşik Krallık’ta dahil olmak üzere) fiziksel ofisler ve tüzel kişilikler kuruyor. Binance, kara para aklama ve terörle mücadele finansmanı uyumluluğu ile altı aydan bir yıla kadar İngiltere’de resmi olarak faaliyete geçmesini ve tam kayıtlı bir kripto varlık firması olarak çalışmasını sağlamak istiyor. Buna ek olarak şirket, vadeli işlemler ve türev işlemleri sunmayı bile umuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.