Haberler

Ekonomist Raoul Pal’den Toplu Tasfiye Uyarısı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ekonomist Raoul Pal’den toplu tasfiye uyarısı. Makroekonomik analist Raoul Pal, küresel piyasaların bir toplu tasfiye anında sıkışıp kaldığını ve yakın gelecekte bir toparlanma beklemediğini belirtti.
Pal, yeni bir röportajında portföyünüzde ne olursa olsun piyasada daha fazla sıkıntı olacağı konusunda uyarıyor.

Pal şimdilik ABD dolarının değerini koruyabilecek tek varlık olduğunu belirtti.

Bu çirkin bir pazar. Bence burada olan şey, piyasanın sindirmesi için iki faktör olduğu. Biri enflasyondur ve bu, piyasanın belirli şekillerde kurulmasını sağlamıştır. Herkes belirli şeylerle dolu. Ardından, büyüme buharlaşmaya başlar. Tüketici isteğe bağlı hisse senetleri gibi şeyler [içinde] her yerde görebilirsiniz. Bunu ileriye dönük göstergelerde görebilirsiniz. Dolayısıyla piyasa, enflasyon artı [yavaşlayan] büyüme ile uğraşmak zorunda ve bu temelde herkesin tasfiye düğmesine basması anlamına geliyor. Yani her şey tasfiye oluyor. Bu uyarıda bulunduğum 1 yıldızlı piyasaların korelasyonu. Ve kriptodan hemen hemen her şeye kadar her şeyi vurur ve her şeyden önce yerinde duran şey dolar olur. Çünkü bu bir tür güvenli liman.

Pal yaptığı açıklamada , önümüzdeki aylarda enflasyon ve büyümenin aynı anda düşeceğini tahmin ettiğini söyledi. Pal, tahmininin gerçekleşmesi durumunda hisse senetleri, altın ve kripto para biriminin fayda sağlayacağına inanıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.