HaberlerAltcoin Haberleri

Binance, SOL Fiyatındaki Düşüşü Durdurdu! İşte Beklenmedik Karar!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Solana, düzeltme sürecinde kararlı bir tutum sergiliyor. Bunu destekleyen şey, Binance’in Solana Ağı’nı Web3 Cüzdanı ile birleştirme duyurusu olduğu söyleniyor.

Kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşamın ilerleyen saatlerinde 65.000 dolar seviyelerine doğru gördüğü bir düzeltme hareketiyle sarsıldı. Ancak bu düzeltme sadece Bitcoin’i değil, altcoinlerin de belirgin bir şekilde etkilenmesine neden oldu.

Bu dönemde altcoinler genelde çift haneli düşüşler yaşarken, Solana (SOL) oldukça sınırlı bir düşüş gösterdi.

Image 20
Binance, Sol Fiyatındaki Düşüşü Durdurdu! İşte Beklenmedik Karar! 3

SOL, kripto para piyasasında dikkat çeken bir performans sergileyerek genel piyasadaki düşüşe karşı gelmekte, bu dirençli tutumunun ardında Binance’in Solana Network’ü Web3 Cüzdanıyla bütünleştirme duyurusunun olduğu belirtiliyor.

Solana’nın bu durumu piyasadaki dalgalanmanın hakim olduğu bir atmosferde yatırımcıların dikkatini çekerken, uzmanlar bu durumun sadece yatırımcıların projeye olan inancını vurgulamakla kalmadığını, aynı zamanda Solana’nın potansiyeline dair iyimserliği de yansıttığını belirtti.

Binance’nin açıklamasında şu sözlere değindi:

“Değerli Binance’lılar,

Binance Web3 Cüzdan, Solana ağının entegrasyonunu tamamladı. Bu güncellemeyle kullanıcılar artık Binance Web3 Cüzdan aracılığıyla tokenleri zahmetsizce yönetip takas edebilir ve Solana ağındaki çeşitli dApp’lere erişebilir.

Yeni eklenen Solana tabanlı dApp’ler şunları içerir: Drift, Dual Finance, Jito, Jupiter, Magic Eden, MarginFi, Orca, PsyOptions, Pyth Network ve Raydium. “

Son 24 saat içinde %2, son 7 günde %18, ve son bir ayda %53 oranında yükselen Solana, şu an itibariyle 175 dolar civarında işlem görüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.