Analiz

Son Ayların Parlayan Altcoin’i Avalanche’da (AVAX) Fiyat Hedefleri!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasının son aylarda parlayan yıldızı Avalanche, son 3 ayda yüzde 300’ün üzerinde değer artışı kaydetti. Analistler AVAX‘ta yaşanan artış hareketlerinin devam etmesini bekliyor.

AVAX Fiyat Hedefleri

Kripto para piyasasının en büyük 12. kripto para konumunda bulunan Avalanche, son aylarda sürekli yeni rekorlara imza atıyor. AVAX, son 24 saatte genel düşüş yaşayan piyasada 10’nun üzerinde artış kaydederek, son bir haftada %7,  son 1 ayda da %80’nin üzerinde artış gösterdi.

Avax
Avax

Tüm bunlara ek olarak AVAX bundan 3 ay önce 30 dolar bandında işlem görüyordu. Dolayısıyla popüler altcoin son 3 ayda yaklaşık olarak %300’den fazla artış kaydettiği görülüyor.

Kripto para analistleri, AVAX’ın ilerleyen günlerde yeni ATH’lere imza atmasını 2021 yılı bitmeden de 200 doları görmesini bekliyor. Bu noktada AVAX için 180 dolar seviyesinin önemli bir direnç olabileceği ifade ediliyor. Ancak yatırımcıların 200 dolara giden yolda AVAX’ın hala çok çaba sarf etmesi gerektiğini bilmesi gerekir.

Avalanche (AVAX) Nedir?

Avalanche White Paper‘ında proje ile ilgili, “Avalanche, birlikte çalışabilir, yüksek düzeyde ölçeklenebilir bir ekosistemde merkezi olmayan uygulamaları ve kurumsal blok zinciri dağıtımlarını başlatmak için açık kaynaklı bir platformdur. Avalanche, neredeyse anında işlem kesinliği ile küresel finans ölçeği için oluşturulmuş ilk merkezi olmayan akıllı sözleşmeler platformudur. Solidity kullanıma hazır olduğu için Ethereum geliştiricileri hızla Avalanche ileri taşıyabilir.” ifadeleri bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.