HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Projenin Memecoin Ön Satışında Olağanüstü Başarı!

BNB Chain'deki merkeziyetsiz borsa BakerySwap, memecoin ön satışını "cüzdana para toplama" modeliyle yürüterek olağanüstü bir başarı elde etti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

BNB Chain’deki merkeziyetsiz borsa BakerySwap, memecoin ön satışını “cüzdana para toplama” modeliyle yürüterek olağanüstü bir başarı elde etti.

Meme Kitabı (MEMEK) ve Slerfy (SLERFY) sonrasında işler oldukça değişti. Kripto girişimler, “cüzdanları doldurma” stratejisiyle önceden satışa çıkmaya başladılar. Milyonlarca dolarlık satış öncesi işlem hacimleri göze çarptı.

BNB Zinciri üzerinde bulunan merkeziyetsiz kripto borsası BakerySwap, son zamanlarda yeni bir ön satış kampanyası başlattı. Daha önce memecoin çılgınlığı sırasında ön satış gerçekleştiren BakerySwap, şimdi de “cüzdana para toplama” trendine katıldı. BakerySwap, Solana ağında popüler olan ön satış modelini BNB Zinciri’ne taşıyarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Image 23

BakerySwap, bir önceki rekorunu geride bırakarak topladığı ön satış fonuyla göz kamaştıran bir başarı elde etti.

BakerySwap, Memecoin Ön Satışında Milyonlarca Dolarlık Kazanç

BNB Zincirinin merkeziyetsiz kripto borsalarından biri olan BakerySwap, Big Pump (PUMP) adlı bir memecoin’in ön satışını başlatmıştır. Bu ön satış büyük ilgi görmüş ve projenin toplamda 280 milyon dolar topladığı belirtildi.

Proje ön satış döneminde, toplamda 363 bin BNB, 9 milyon CAKE, 24 milyon BAKE, 1,5 milyar 1CAT ve 73 milyar IQ50 bir araya getirildi. Ön satış 21 Mart saat 12:00’de başladı ve 22 Mart saat 12:00’de tamamlandı.

BakerySwap, büyük bir heyecanla karşılandı ve en büyük “cüzdan para toplama” kampanyasına imza attı. Dağıtımdan sonra yatırımcılara %100 geri iade sözü veren BakerySwap, beklenmedik bir ilgiyle karşılaştı. Öncü konumunu pekiştiren BakerySwap, geleceğe dair umutları artırmaya devam ediyor.

Kripto yatırımcıları, BakeySwap’ın ön satışında PUMP coin’e büyük bir umutla baktılar. Yüksek getiri hedefleyen yatırımcılar, projeye paralarını aktarırken tereddüt etmediler, adeta gözlerini bile kırpmadılar.

Bilinmelidir ki, BakerySwap, daha önce BRC-20 ağında bir ön satış faaliyeti yürütmüştü. Bu merkeziyetsiz borsa, BRC-20 ağında Bitcoin Kedileri (1CAT) adını taşıyan bir memecoin’i öne çıkardı ve 48 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.