Haberler

Piyasanın en popüler analistlerinden Capo ralliyle birlikte yatırımcıları uyardı: Büyük boğa tuzağına dikkat edin!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son rallisiyle birlikte 20 bin dolar seviyesini aştı ve devam eden fiyat artışlarıyla birlikte 20 bin 500 dolar seviyesinin de üzerine çıkarak 20 bin 600 doların hemen üzerinde denge buldu. Haftalardır 20 bin doların altında ve 18 bin 500 doların üzerinde salınım gösteren Bitcoin’in bu yükselişi piyasa genelini pozitif yönde harekete geçirdi ancak yatırımcılar rallinin devam edip etmeyeceğini merak ediyor.

Bu konuda analistler ise şimdilik ikiye bölünmüş gibi görünüyor. Kimi analistler rallinin artık uzun vadeye yayılarak devam edebileceğini söylerken, kimi analistler ve analitik platformları da rallinin yerini yeniden ayı hakimiyetine bırakabileceği konusunda uyarılarda bulunuyor.

TRADER’LAR VOLATİLİTEYE YENİK DÜŞTÜ

Bull Rally Boga Kosusu

Türev işlem analiz platformu Coinglass tarafından sağlanan veriler, 25 Ekim tarihinde kripto para piyasasının Bitcoin öncülüğünde yeniden yükselişe geçmesiyle birlikte 806,49 milyon dolardan fazla uzun ve kısa pozisyonunun tasfiye edildiğine işaret ediyor. Ayrıca Coinglass, aynı günde 704,75 milyon dolardan fazla açık pozisyonun da ortadan kalktığını söylüyor. Bu durum yaklaşın 120 bin trader’ı etkiledi ve bu da trader’ların, yüksek volatilitenin geri dönüşüne yenik düşmesine neden oldu.

“SIÇRAMA ÖNCESİ SON TUZAK”

Kripto para piyasasında hareketli saatler yaşanırken piyasanın en popüler analistlerinden Capo, Twitter’da “büyük boğa tuzağı” uyarısında bulundu. Capo, Bitcoin’deki son rallinin bir büyük boğa tuzağı olabileceğini belirtti ve analiste göre Bitcoin boğaları tuzağa düşürmeden önce ve fiyat 14 bin dolara gerilemeden önce son kez bir sıçrama yaparak 21 bin doları test edecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.