Altcoin Haberleri

Trump’ın Eşi ve NBA Hangi Altcoin i Seçti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 
Trump'In Eşi Ve Nba Hangi Altcoin I Seçti
Trump’In Eşi Ve Nba Hangi Altcoin I Seçti

Trump’ın eşi ve NBA hangi Altcoin i seçti  Eski ABD Başkanı Donald Trump‘ın eşi Melanie Trump ve NBA efsanesi Michael Jordan’ın artık ortak bir noktası var: İkisi de Solana ağında yeni projeler duyurdular. Solana, popüler altcoin SOL’un arkasındaki Blockchain’dir.

Melanie Trump ve Michael Jordan, popüler altcoin Solana’da

Amerika Birleşik Devletleri’nin eski First Lady’si Melania Trump, NFT platformunu başlatarak kripto para birimi alanına katılacak. NFT’lerin ilk partisine “Melania’nın Vizyonu” adı verildi ve Noel tatillerinde sınırlı bir süre için mevcut olacak. 16 Aralık’ta yapılan bir basın açıklamasına göre, Trump’ın NFT’si mavi gözlerini tasvir eden bir suluboya sanatıdır. NFT platformu Solana blok zincirini kullanır ve MoonPay aracılığıyla projenin yerel jetonlarını ve kredi kartı ödemelerini kabul eder. Tek bir ürün için 1 SOL (yaklaşık 180 ABD Doları) ayarlayın. NFT ayrıca Trump’ın “umut mesajlı sesi”ni de içeriyor.

Melanie Trump, NFT tarafından yayınlanan bir çalışmadır.

Öte yandan NBA efsanesi Michael Jordan ve oğlu, sporcuların ve taraftarların birbirleriyle iletişim kurmasını sağlamak için Solana blok zincirinde bir platform başlatmaya hazırlanıyor. Bu nedenle, altı kez NBA şampiyonu olan Michael Jordan, 2,3 trilyon dolarlık kripto para piyasasındaki etkisini genişletiyor.  Jordan ve oğlu Jeffrey tarafından kurulan HEIR platformu, Thrive Capital tarafından destekleniyor ve yatırımları arasında perakende ticaret uygulaması Robinhood, Instagram ve iş mesajlaşma hizmeti Slack yer alıyor. Perşembe günkü raporlara göre, platform tohum finansmanında 10.6 milyon dolar topladı. HEIR, eğlence ve teknoloji dünyasında etkili kişiler ve platforma katılan sporcularla yeni bir dijital kültür çağı yaratmayı hedeflediğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.