Haberler

Binance Yöneticisinden Kritik Açıklamalar

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, FTX kıyaslamalarına karşı bir tepki gösterdi. Binance’ın Bölgesel Piyasalar Başkanı Richard Teng, küresel kripto para borsasının mali açıdan güvende olduğunu ve son dönemlerdeki düzenleyici baskılara rağmen FTX ile hiçbir şekilde benzemediklerini belirtti.

Singapur’da düzenlenen 2023 Token2049 konferansında konuşan Teng, Binance’ın bölgesel birimlerinin karşılaştığı zorluklara değindi. Ayrıca gelecekte kurucu Changpeng Zhao’dan görevi devralmak üzere hazırlandığına dair haberleri önemsemediğini de belirtti.

Binance Yöneticisinden Kritik Açıklamalar

Teng, Binance’ın birkaç yıldır çeşitli sorunlarla karşılaşmasına rağmen finansal olarak güçlü olduklarını ve müşterilerin para çekme işlemlerini her durumda gerçekleştirdiklerini ifade etti. Ayrıca düzenleyicilerin incelemelerini memnuniyetle karşıladıklarını vurguladı.

FTX’ten sonra çeşitli söylentiler ve FUD (korku, belirsizlik ve şüphe) durumları ortaya çıkmıştı. Ancak Teng, bu durumun tamamen doğru olmadığını ve Binance’ın varlıklarının bire bir desteklendiğini söyledi. Ayrıca üst düzey yöneticilerin Binance’ten ayrılığına ilişkin de konuşan Teng, borsanın altı yıl içinde kaydettiği muazzam büyümeyle spot ışıklarının altında kalmaya devam ettiğini ifade etti.

Binance’ın Rusya planlarına da değinen Teng, “Rusya’ya yönelik planlarımız konusunda, son birkaç hafta içinde tüm seçeneklerin masada olduğunu çok net bir şekilde ifade ettik. İleriye dönük olarak söz konusu franchise için ne yapmamız gerektiğini araştırmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.