Haberler

Binance’te Korkutan Gelişme! Vadeli İşlemlerde Teknik Sorun Yaşandı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para borsası Binance, son zamanlarda teknik aksaklıklar nedeniyle kullanıcıları arasında endişe yaratmış durumda.

Birkaç dakika önce yapılan açıklamada, vadeli işlemlerde teknik sorunlar yaşandığı ve USDT kaldıraçlı vadeli işlemlerin geçici olarak askıya alındığı duyuruldu. Binance yetkilileri, bu sorunu çözmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

CZ’den Açıklama Geldi

Binance CEO’su CZ, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Vadeli işlemlerde teknik bir sorun yaşanıyor. Ekibimiz bu sorunu çözmek için çalışıyor.” ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Binance’in resmi hesabından yapılan bir paylaşımda ise sorunun çözüldüğü belirtildi.

Binance’den Resmi Açıklama

Binance’in resmi hesabından yapılan açıklamada, yaşanan teknik sorunun çözüldüğü ve vadeli işlemlerin tekrar aktif hale getirildiği duyuruldu. Bu açıklama ile birlikte kullanıcılar, Binance platformunda sorunsuz bir şekilde vadeli işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

USDT Teminatlı vadeli işlemleri etkileyen sorun çözüldü ve alım satım yeniden başlatıldı. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.