Haberler

Kripto Para Borsası Ripio ABD’ye Açılıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para sektörünü sarsan FTX olayları sonrasında pek çok kripto para şirketi kriz yaşamıştı. Sektörde faaliyet gösteren kripto kredi firmaları ve borsalar, likidite krizi yüzünden iflas riskiyle karşı karşıya kaldılar. Öte yandan en büyük kripto para şirketleri bile ayı piyasası koşullarını gerekçe göstererek personel çıkarma haberleriyle gündeme geldi. Bu süreçte kripto dünyasında yeni yatırımlar ve büyüme stratejisi uygulayan firmalar da oldu. Son olarak Arjantin merkezli kripto para borsası Ripio, genişleme stratejisi kapsamında ABD’ye giriş yaptı.

Ripio Borsası Florida’ya Genişliyor

Ripio Borsası

Artan benimseme oranlarına göre bazı ülkeler kripto paraların potansiyeline uyum sağlamaya başladı. Güney Kore, Singapur ve ABD’nin bazı eyaletleri blockchain girişimlerinin favori hizmet noktaları olmaya devam ediyor. Bazı kripto para borsalarının genişleme planlarına Ripio da ortak oldu. Buenos Aires merkezli kripto para borsası, ABD’ye ilk defa giriş yapmak için harekete geçti. Ripio borsasının ABD’de lisans alma ve şube açma mesaisi başladı.

Birinci Sınıf Kripto Hizmeti Sunacak

Arjantin merkezli Ripio borsası Ripio Select adını verdiği hizmetlerini Florida’da başlatmak için kolları sıvadı. ABD’den yasal onayları alan borsanın bu eyalette hizmetlerini başlatması bekleniyor. ABD’de mevcut 600’den fazla müşterisi bulunan borsanın burada genişleme planı bulunuyor. Ripio Select hizmeti sayesinde büyük miktarda kripto para ticaretinin yanı sıra diğer işlemlerde de birinci sınıf hizmet sunulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.