HaberlerAltcoin Haberleri

Binance’den Yeni Listeleme: Bu Altcoin Yüzde 200 Arttı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının merakla takip ettiği coin listelemeleri listelenecek kripto paraya önemli etkiler yapabiliyor. Borsadan borsaya değişen coin listemeleri genel anlamda fiyata pozitif yansımaktadır. Dünyanın en büyük  kripo para borsası Binance, bugün yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu. Binance’in bu duyurusuyla beraber SuperRare’i (RARE) fiyatı uçuşa geçti. İşte Binance’in listeleyeceği o altcoin.

Binance’den Yeni Listeleme

Popüler kripto para borsası olan Binance, bugün yaptığı duyuru ile  SuperRare’i (RARE) listeleyeceğini bildirdi. Sabah saatlerinde yapılan duyurudan sonra  RARE fiyatında büyük bir artış yaşandı.

Öyle ki altcoin, duyurunun peşinden %200’e yakın bir artış kaydetti ve fiyat 1.37 dolar seviyesinden 3.7 dolar seviyesine kadar terfi etti.

Binance tarafınca meydana getirilen duyuru şu şekilde;

Binance, SuperRare’i (RARE) listeleyecek ve RARE/BTC, RARE/BNB, RARE/BUSD ve RARE/USDT işlem çiftleri için 11.10.2021 tarihinde işlem başlatacak. Kullanıcılar artık alım satıma hazırlanmak için RARE’yı borsaya yatırmaya başlayabilir. RARE için para çekme işlemleri 12.10.2021 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullananların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilirler. RARE Listeleme Ücreti: 0 BNB.

 Rare Grafik
Rare Grafik

SuperRare (RARE) Nedir?

SuperRare, benzersiz, tek baskılı dijital sanat eserlerini toplamak ve takas etmek için bir NFT pazar yeridir. Her sanat eseri, ağdaki bir sanatçı tarafından özgün bir şekilde oluşturulur ve sahip olabileceğiniz ve takas edebileceğiniz kripto koleksiyonlu dijital bir öğe olarak belirtilmiş. RARE, platformun yönetişim belirtecidir ve belirteç sahipleri, temel platform parametrelerini yönetebilir, topluluk hazinesinden fon tahsis edebilir ve ağ ve protokolde önerilen iyileştirmelere oy verebilir.

 

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.