Altcoin Haberleri

BitMEX bu hafta, aralarında Shiba Inu’nun da olduğu 6 kripto parayı listeleyecek!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasalarında, büyük borsaların yaptığı listeleme duyuruları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Zira bu tür listeleme duyuruları, söz konusu kripto para birimlerini kısa vadelerde ciddi yükselişler yaşamasını sağlayabiliyor. Bunun farkında olan yatırımcılar da bu listeleme haberlerini yakından takip ederken, bir yeni listeleme duyurusu da BitMEX borsasından geldi. Borsa, platformda 6 yeni kripto para birimini listeleyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre bu 6 varlık arasında, popüler meme token Shiba Inu (SHIB) da yer alıyor.

SHIB ARTIK BITMEX’TE DE LİSTELENECEK

Shib Artik Bitmexte De Listelenecek

BitMEX borsasının yapacağı listeleme sayesinde yatırımcılar borsada SHIB varlıklarını döviz hesaplarına çevirebilecek, SHIB yatırımları yapıp çekim işlemleri yapabilecek. Shiba Inu, en büyük meme token olan Dogecoin’in (DOGE) en büyük rakibi olarak neredeyse tüm büyük kripto para borsalarında listeleniyor olsa da BitMEX, hala SHIB listelemeyen sayılı büyük borsa arasında yer alıyor. Ancak ilerleyen günlerde 6 yeni varlık listeleyecek olan BitMEX, artık platformda SHIB’e de yer verecek.

BORSA HANGİ VARLIKLARI LİSTELEYECEK?

Borsadan gelen açıklamaya göre söz konusu 6 yeni kripto para birimi, bu haftanın ilerleyen günlerde platformda yer almaya başlayacak. Yapılan duyuruya göre borsanın listeleyeceği kripto paralar arasında Shiba Inu (SHIB), Wrapped Bitcoin (WBTC), Cronos (CRO), Decentraland (MANA), FTX Token (FTT) ve The Sandbox (SAND) varlıkları yer alıyor. SHIB son olarak, geçtiğimiz hafta yayına sürdüğü oyunu Shiba Eternity’nin yoğun bir ilgiyle karşılaşmasıyla gündeme gelmişti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.