HaberlerNFT HaberleriTüm Haberler

Charles Hoskinson’un NFT’ye Yaklaşımı Büyük Tartışmaya Neden Oldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Charles Hoskinson bir profil fotoğrafı çekip Cardano NFT’yi kurtarmak için sağ tıkladıktan sonra büyük bir kargaşa çıktı. Dijital sanata ve NFT mülkiyetinin koruması gereken fikri mülkiyete yönelik bu tür bir yaklaşım, birçok kişi tarafından hor görüldü.

Cardano Kurucusunun NFT Görüşleri Tartışmaya Yol Açtı

Bugün Cardano camiasında önemli bir tartışma başladı ve inisiyatifi projenin yaratıcısı Charles Hoskinson aldı. Bu, blockchain geliştiricisi ve kripto para birimi girişimcisinin Twitter profil resmini Cardano NFT’nin ekran görüntüsünü kendi taslağıyla içerecek şekilde güncellemesinin bir sonucu olarak gerçekleşti.

Hoskinson, görüntüyü sırf beğendiği için “sağ tıklayıp kaydettiğini” söyledi. Ayrıca orijinal NFT’nin yaratıcısının ve sahibinin itirazı olmadığını iddia etti. çünkü olay eserin değerini sağlamlaştırdı ve kendisiyle olan ilişkisini geçerli kıldığını söyledi. Cardano’nun yaratıcısı, harika bir profil resmi elde ettiğini ve para biriktirdiğini belirterek düşüncelerini özetledi.

Cardano NFT pazar yeri JPGstore’un CEO’su Blakelock Brown’a, NFT pazarına örnek olması ve yardımcı olması için Hoskinson’ın gerçek bir NFT satın alması gerektiğini tavsiye etti. Brown, Cardano’nun kurucusunun kripto para piyasasının bu gelişmekte olan alanını hâlâ desteklediğini de sözlerine ekledi.

Brown’a yanıt olarak Hoskinson’a göre NFT’nin orijinal bir resmin baskısından başka bir şey olmadığını söyledi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.