Altcoin HaberleriHaberler

Cardano Kurucusu Coin Yakma Önerilerine Karşı Çıktı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, kripto hayatına oldukça popüler hale gelen deflasyonist yapı fikrine şiddetle karşı çıktı. Hoskinson, Youtube kanalındaki AMA programında coin yakma fikrine karşı fikirlerini dile getirdi. Başarılı CEO, bu önerinin insanların aç gözlülüğünü yansıttığını belirtti.

Hoskinson, AMA’da Soruları Yanıtladı

Cardano CEO’su Charles Hoskinson, token yakma önerilerine sert yanıt verdi. Bu isteğin açgözlülükten kaynaklandığını belirten Hoskinson, mevzu ile ilgili hoşnutsuzluğunu aktardı:

Bize fazla para kazanabilmeniz ve sonrasında ADA’yı satıp başka şeylere geçebilmeniz için başkalarının parasını yok etmemiz gerektiğini söylüyorsunuz.

Token yakma ve deflasyon token’ları mevcut kripto paraları daha kıymetli hale getirmek için dolaşımdaki arzdan belirli oranda token çıkarmayı temsil eder. Ethereum, London Hard Fork’tan sonrasında deflasyonist kripto paralara katılanlardan oldu. EIP-1559 uygulanmasından bu yana 1 milyar doların üstünde Ethereum yakıldı.

Binance, ETH’nin yanı sıra Binance Coin (BNB) arzını tertipli olarak 4 ayda bir tüketiyor. Hoskinson, Cardano ağındaki geliştirmeler hakkında açık sözlü demeçleriyle biliniyor. Cardano kurucusu, daha ilkin geliştiricileri kullananların ADA’larını yok etmek için bir adrese göndermelerine müsaade eden Proof-of-Burn konsensüsü hayata geçirmeye çağrı etti. Hoskinson, bu bağlamda coin yakmak isteyenlerin özgürce isteklerini gerçekleştirebileceğini kaydetti.

ADA Düşüş Trendine Girdi

ADA, Alonzo yükseltmesinden yedi gün ilkin 3.10 dolarlık ATH seviyesi belirlemişti. Birçok kişi eleştiri güncellemenin ADA fiyatı için katalizör görevi göreceğine inanıyordu. Bununla birlikte ayılar Eylül ayını baskılamaya devam ettikçe gözler 2 dolarlık kilit desteğe yöneliyor.

Ada Düşüş Trendine Girdi
Ada Düşüş Trendine Girdi

ADA piyasa değeri 70 milyar doların altına düşerek üçüncülüğü USDT’ye kaptırdı. Popüler kripto para, geliştirme faaliyetleri ve akıllı sözleşme altyapısı ile sıçrama kaydetmek adına fırsatlar arıyor. ADA için uzmanların işaret etmiş olduğu bölge 2 dolarlık destek noktasıdır.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.