Altcoin Haberleri

Binance Launchpool Bu Altcoin İçin Stake Hizmetini Başlatıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

İşlem hacmine göre kripto para dünyasının en büyük borsası olan Binance, yatırımcılar için yeni kazanç fırsatları sunmaya devam ediyor. Ülkemizde de binlerce kullanıcısı bulunan Binance Launchpool yeni duyurusu ile gündeme geldi. Binance Launchpool platformunda eklenen yeni altcoin hakkında yapılan duyuruda stake hizmetlerine start vereceği öğrenildi. Yeni projenin duyurulmasının hemen ardından dev borsanın yerel kripto para birimi olan BNB coin fiyatında da yukarı yönlü fiyat hareketleri hız kazandı.

Binance Launchpool’da HFT Staking Başlıyor

Binance Launchpool’da Hft Staking

Dev kripto para borsası Binance’in özel token çıkartma platformu Binance Launchpool yine dikkat çeken bir duyuru ile gündeme geldi. Borsanın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, Binance Launchpool üzerinde Hashflow (HFT) projesi olarak hayata geçecek. Platformdaki 31. proje olan HFT için staking hizmetlerinin başlaması piyasada hareketlilik yarattı.

Bu duyuruya göre kullanıcılar 1 Kasım tarihinden itibaren 30 gün boyunca HFT token toplayabilecekleri stake havuzlarını kullanabilecekler. Binance Launchpool ayrıca stake ödülü olarak platform kullanıcılarına 15 milyon HFT token dağıtılacağını duyurdu. Yerli kripto para yatırımcılarını da heyecanlandıran bu duyuruda şu ifadelere yer verildi:

  • Genesis Token Arzı: 1.000.000.000 HFT (Token lansmanından 4 yıl sonra DAO hazinesine her yıl %5 ihraç planlanıyor veya bu DAO oylamasıyla devre dışı bırakılabilir.)
  • Launchpool Token Ödülleri: 15.000.000 HFT
  • İlk Dolaşan Arz: 175.229.156 HFT

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.