Bitcoin Haberleri

Bitcoin 20 bin dolarda tutunamadı, balina adres sayısı endişeleri artırıyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), halihazırda aylardır düşüş eğiliminde seyrediyor. Ancak Bitcoin’in son bir haftalık süreçte 20 bin dolar seviyesinin altında seyretmesi, piyasadaki endişeleri de artırmıştı. Bir haftadan da uzun süredir devam eden bu seri, Salı günü Bitcoin’in %5’ten fazla değer kazanarak 20 bin doların üzerine çıkmasıyla son bulmuştu ancak Bitcoin, bir kez daha 20 bin dolar üzerinde kalıcı tutunma sağlayamadı ve yeniden 20 bin dolar seviyesinin altına sarktı. Bitcoin fiyatında görülen aşağı yönlü dalgalanma, beklendiği gibi altcoinlere de yansıdı.

BALİNA ADRES SAYISINDA MUAZZAM DÜŞÜŞ

Balina Adres Sayisinda Muazzam Dusus

Kripto para piyasasında görülen yüksek volatilite, yatırımcıların pozisyonlarında tutunmalarını da daha zor hale getiriyor. Uzun vadeli yatırımcılar dahi son dönemlerde varlıklarını azaltma yoluna girmek durumuna kaldı. Bitcoin tutan balina adres sayısının 29 ayın en düşük seviyelerine gerilemiş olması da piyasadaki durumu gözler önüne seriyor.

BTC YENİDEN 19 BİN DOLARIN ALTINDA

Bitcoin Tekrar Dustu

27 Eylül’de 20 bin doların üzerine çıkarak yatırımcıları heyecanlandıran Bitcoin, hızla bu yükselişten önceki bölgesine döndü. Bitcoin yeniden 20 bin doların altına sarkarken, piyasa değeri de 360,3 milyar dolar seviyesine geriledi. Yazım sırasında Bitcoin, 27 – 28 Eylül tarihleri arasındaki 24 saatlik süreçte gelen %6,4 oranda değer kaybıyla 19 bin doların da altına sarkarak 18 bin 773 dolar seviyesine geriledi. Altcoinler genelinde de Bitcoin’e benzer düşüşler kaydedildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.