HaberlerBitcoin Haberleri

Lider Kripto Rekor Peşinde! Bitcoin 2021 Yıl Sonu Hedefi Nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto Bitcoin 2021 yılının son üç ayına önemli bir performans göstererek girdi. Bu gösterilen performans ile gözünü yeni ATH seviyelerine diken Bitcoin (BTC) adım adım 60.000 dolara doğru gidiyor. Her düzeltmede yapılan alımlarla beraber BTC fiyatI 57.000 doların üzerini yükseldi. Yazının kaleme alındığı sırada Bitcoin (BTC) 57.300 dolardan alıcı buluyor. Peki Bitcoin (BTC) yükselişine devam edecek mi?

BTC, Kritik Dirence Yaklaştı!

Aylar sonrasında 57.700 doları gören Bitcoin (BTC) fiyatının önünde 58.000 hedefi bulunuyor. Şubat ayının en yüksek seviyesinin de kırılmasıyla 63.000 doların aşılması mümkün hale gelebilir. Bugün yapılan kontrol başarısız olsa da fiyat kritik hedefe hiç olmadığı kadar yaklaştı. Mayıs ayından bu yana en iyi seviyeleri gören Bitcoin geride birçok düşüş bıraktı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Analistlerin 2021 Sonu Bitcoin Tahmini ?

Bitcoin (BTC) 2021 Yıl Sonu Hedefi

Birçok analist BTC fiyatının son durumundan oldukça memnun. Herkesin aynı düşüncede olduğu bu konu yıl sonu için altı haneli Bitcoin (BTC) hedefini işaret ediyor. Ekim ayı ortalarında ise 63.000 ile 68.000 dolar içinde bir bölge hedefleniyor. Rekt Capital yapmıştığı açıklama Bitcoin’in içinde olduğu döngünün her halükarda 6 haneli hedefe koştuğunu söyledi.

[ccpw id=”9919″]

Morgan Creek Digital‘in kurucu ortağı Anthony Pompliano, mevcut fiyatın kısa sürede ATH getireceğine inanıyor.

Bloomberg Intelligence kıdemli emtia stratejisti Mike McGlone ise şunları söyledi;

“ABD’nin mevcut ekonomik görünümü ve Bitcoin’in daralan arzı fiyatı 2021 yılının sonu için yeni bir rekora itiyor”.

Ancak bu endişeler dolar endeksini fazlaca fazla etkilemedi. DXY hafta başlangıcında 94 desteğinin tekrardan üzerine çıktı. Buna karşın Bitcoin fiyatı yükselmeye devam etti. Özellikle gelişmekte olan ülkelerdeki artan enflasyon beklentisi de insanları çözüm olarak kripto paralara itiyor. ABD vatandaşları %5 enflasyonla mücadele ve süreçten kazançlı çıkmak isterken, gelişmekte olan ülkeler %40’ı kabul eden gerçek enflasyonla mücadele için Bitcoin’i tercih ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.