Haberler

Kıdemli analist yatırımcıları uyardı: Yükselişlere aldanıp FOMO’ya kapılmayın!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında Salı günü Bitcoin (BTC) öncülüğünde yukarı yönlü hareketler ön plana çıktı ve piyasa genelinde yükseliş hareketleri gözlemlendi. Bitcoin’in son 10 gündür 20 bin dolar altında seyretmesi ve ardından Salı günü bu seriyi bozarak 20 bin doların üzerine çıkması heyecan yaratırken, kıdemli analist Jason Pizzano, Youtube üzerinden yayınladığı videoda yatırımcıları volatiliteye karşı uyardı. Ünlü analist, FOMO’dan kaçmanın akıllıca olacağını söyleyerek yatırımcılara çeşitli tavsiyelerde bulundu.

ANALİST YATIRIMCILARI UYARDI

Jason Pizzano

Youtube’dan takipçilerine ve yatırımcılara seslenen kıdemli analist Jason Pizzano, FOMO’dan (Fear of Missing Out / Fırsatı Kaçırma Korkusu) kaçınmaları gerektiğini söyledi. Pizzano, “Mevcut koşullarda yatırımcılar temkinli olmalı. Yeni bir portföy oluşturmak için erken davranmamalısınız. Bitcoin’in 20 bin 700 dolar seviyesini yeniden alıp alamayacağını görmek için bekleyin…” sözlerini dile getirdi. Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında 18 bin 736 dolar seviyesinde hareket ediyor.

VOLATİLİTE KENDİSİNİ GÖSTERDİ

Salı günü kripto paralar genelinde gelen yükselişler, genel olarak yatırımcıların yüzünü güldürdü. Bitcoin’in 20 bin dolar üzerine çıkması piyasadaki baskıyı kırarken, altcoinler genelinde de benzer yükselişler ortaya çıktı. Dünkü yükselişlerde LUNC ve Uniswap (UNI) elde ettikleri yüksek değer artışlarıyla dikkatleri çekti ve UNI’ye benzer şekilde Neo (NEO) da ciddi yükselişlerle göze çarptı. Ancak piyasada hafta ortasına gelindiğinde, Salı gecesinde başlayan düşüşler yeniden etkisini gösterdi ve Pizzano’nun işaret ettiği volatilitenin etkileri görüldü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan bilgiler ve yorumlar bilgilendirme amaçlıdır, yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.