AnalizBitcoin HaberleriHaberler

Bitcoin (BTC) Enflasyon Verilerine Odaklanırken, Piyasa Dinamikleri Sarsılmaya Devam Ediyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Enflasyon verileri, yarınki Fed faiz kararı için oldukça önemli bir rol oynayacak. Bitcoin (BTC) şu an 26.000 doların üzerinde işlem görürken, kripto para piyasa değeri de 1 trilyon doların biraz üzerinde kaydediliyor. SEC davalarının etkileri de kripto piyasasında hissediliyor. Coinbase ve Binance davaları yakından takip edilirken, Binance US, SEC’in varlık dondurma talebine karşı çıkarak talebi ‘acımasız’ olarak nitelendirdi. Ripple-SEC gerilimi de kritik bir süreç aşmak üzere. Hinman belgelerinin mahkeme savaşını Ripple’ın lehine çevirebileceği ifade ediliyor. ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararını yarın açıklayacak. Piyasaların yüzde 74’ü faizin sabit bırakılacağını tahmin ediyor. Kripto para piyasalarında ise BTC, geçen haftaki kayıplarının bir kısmını geri aldı ve 26.000 doların üzerinde işlem görüyor. Ancak, hangi seviyelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda analizler devam ediyor.

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi ve Tahmini

Bitcoin (Btc) Enflasyon Verilerine Odaklanırken, Piyasa Dinamikleri Sarsılmaya Devam Ediyor
bitcoin (btc) enflasyon verilerine odaklanırken, piyasa dinamikleri sarsılmaya devam ediyor

Bitcoin (BTC), güne 25.905 dolar civarında başlamıştır. Fakat gün içerisinde BTC, en düşük seviyesi olan 25.818 dolara kadar gerilemiş ve ardından en yüksek seviyesi olan 26.157 dolara kadar çıkmıştır. Saat 11.30 itibarıyla BTC, 26.113 dolardan işlem görmektedir.

BTC/USD grafiğine göre, Bitcoin’in yukarı yönlü hareketi devam ederse karşılaşacağı ilk direnç seviyesi 26.530 dolar olacaktır. Ancak, BTC bu seviyenin üzerinde kalmayı başarırsa 26.900 dolar yolculuğuna başlayabilir. Yukarı yönlü hareketin devam etmesi halinde ise 27.200 dolar seviyesi takip edilecektir. Bitcoin Açgözlülük ve Korku Endeksi, 45 puan ile nötr bölgede yer almaktadır.

Eğer BTC, aşağı yönlü hareketini sürdürürse 26.000 dolar ilk destek seviyesi olarak karşımıza çıkacaktır. BTC’nin düşüşü devam ederse, yaklaşık 25.400 dolar seviyesine kadar gerilemesi beklenmektedir. Aşağı yönlü hareketin sürmesi halinde ise 25.180 dolar seviyesi takip edilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.