Haberler

Tornado Cash’e Yeni Engel: Infura ve Alchemy Erişimi Kısıtladı!

ABD Hazine Bakanlığı'nın ardından Alchemy, Infura ve diğer şirketler Tornado Cash'e erişimi kısıtladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tornado Cash‘e yeni engel: Infura ve Alchemy erişimi kısıtladı. ABD Hazine Bakanlığı’nın ardından Alchemy, Infura ve diğer şirketler Tornado Cash’e erişimi kısıtladı.

Dün, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Hazine Bakanlığı Tornado Cash’i onayladı. Infura ve Alchemy, kanun yaptırımı ve güvenlik nedenleriyle bugün Tornado Cash portlarını kapattı.

Infura ve Alchemy’den Tornado Cash’e Erişim Bloğu

ABD Hazine Bakanlığı’na göre, teknik, Tornado Cash’in 2019’da kurulmasından bu yana 7 milyar dolardan fazla para aklama işlemine yardımcı olmak için kullanıldığını iddia etmişti. ABD Hazine Bakanlığı’nın Tornado Cash yaptırımının ardından kripto para sektöründe neler olacağı merakla bekleniyordu.

Twitter kullanıcısı 0xdev0, konuyla doğrudan bağlantılı başka bir hizmet haberi yayınladı. sosyal medya
gönderisinde, Tornado Cash’in uzaktan prosedür çağrısı (RPC) sorgularının Infura ve Alchemy tarafından engellendiğini söyledi.

Alchemy veya Infura uç noktalarını kullanan Tornado Cash kullanıcıları, tweet’in resimlerinde gösterildiği gibi RPC hizmetini kullanamaz. Ancak, ön uç kodunun bu kısıtlamadan muaf olduğu görülmektedir. Bazı Twitter kullanıcılarına göre, Tornado Cash’e komut satırı arayüzü (CLI) üzerinden bir “yöntem çağrısı” yapılarak hala erişilebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.