HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Bitcoin (BTC), Yeniden 24.000 Dolara Yükseldi: Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne?

Son birkaç gündür yükselen Bitcoin (BTC) fiyatı, geçtiğimiz gün içerisinde ortalama %4 büyüyerek 24.000 doları aştı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bitcoin (BTC), yeniden 24.000 dolara yükseldi: kripto para piyasasında son durum ne? Son birkaç gündür yükselen Bitcoin (BTC) fiyatı, geçtiğimiz gün içerisinde ortalama %4 büyüyerek 24.000 doları aştı. Piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu daha hızlı değer kazanıyor. Son fiyat artışlarıyla birlikte Ethereum (ETH) 1,735 dolardan işlem görmeye başlarken, kripto para birimlerinin genel piyasa değeri 1,15 trilyon doları aştı. Öte yandan, piyasa  volatilite de önemli ölçüde arttı. Coinglass istatistiklerine göre, kripto para piyasası son 24 saat içinde toplamda yaklaşık 500 milyon dolarlık short ve long pozisyonların tasfiyesini gördü.

Bitcoin (BTC) 24.000 Doları Aştı

Bitcoin Btc Coin Turk Com 26

En popüler kripto para birimi olan Bitcoin’in (BTC) değeri, son günlerde pozitif ivme arttıkça son 24 saat içinde %4 artarak 24.000 dolar’ı aştı. Piyasadaki kripto para birimlerinin çoğu daha hızlı değer kazanıyor. Son fiyat artışlarıyla birlikte Ethereum (ETH) 1.735 dolardan işlem görmeye başladı. Kripto para piyasa değeri son 24 saatte ortalama %4 artarak 1,15 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan, piyasa o da önemli ölçüde arttı. Coinglass’tan gelen veriler, son gün kripto para piyasasındaki short ve  long  pozisyonların ortalama 478 milyon dolara tasfiye edildiğini gösteriyor.

Kripto Para Piyasasındaki Son Gelişmeler

En güncel değerlemelerine göre, aşağıdakiler listelenmiştir: Binance Coin (BNB) 281 $, XRP 0,37 $, Cardano (ADA) 0,53 dolar, Solana (SOL) 44 dolar, Polkadot (DOT) 8,22 dollar ve Polygon (MATIC). Bunun için ticaret 0.98 dolardan başladı. Ayrıca CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte en yüksek piyasa değerine sahip ilk 100 kripto para arasında Optimism (OP), Ethereum Classic (ETC), Ravencoin (RVN), The Graph (GRT) ve Curve DAO yer alıyor. Simge (CRV). Kripto varlıkların değerinde bir artış görüldü.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.