HaberlerBlockchain Haberleri

ABD’den Beyaz Saray İçin Blockhain Danışmanı Hamlesi!

Blockchain teknolojisinin gelişimi hızlanırken, kripto para birimleri üzerindeki düzenleyici çalışmalar da tüm hızıyla ilerliyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

ABD’den Beyaz Saray için Blockhain danışmanı hamlesi. Blockchain teknolojisinin gelişimi hızlanırken, kripto para birimleri üzerindeki düzenleyici çalışmalar da tüm hızıyla ilerliyor. ABD, özellikle kripto para düzenlemesinden gelen talep ışığında, yakın zamanda değiştirilen ABD Teknoloji Yasasına önemli bir bileşen daha ekledi. Öyle ki artık Blockchain Danışmanı için Beyaz Saray’ın ofisi olarak hizmet verecek.

Beyaz Saray’ın Artık Koltuğunda Bir Blockchain Danışmanı Var

ABD’de enflasyonla mücadele hız kazansa bile, kripto düzenleyici kurumların baskısı hala mevcut. Blockchain teknolojisinin ilerlemesi ve önemi şu anda göz ardı edilemez. Bu nedenle, Perşembe günü Meclis tarafından onaylandıktan sonra Kongre’de her iki taraftan da destek alan önlem, Bilim ve Teknoloji Politikası Ofisi içinde blockchain  ve kripto para birimleri konusunda yeni bir danışma pozisyonu oluşturuyor.

Kongre Blockchain Grubu Eş Başkanı Darren Soto yaptığı açıklamalarda şu noktalara değindi:

Hükümetimizde inovasyonun şekillenmeye devam etmesini sağlamak için gereken politikayı geliştirmekten gurur duyuyorum

Son olarak, Başkan Biden ve partisinin Chip and Science Act olarak da bilinen bu yasayı önemli bir siyasi zafer olarak gördüğünü belirtelim.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.