Bitcoin Haberleri

Bitcoin’deki (BTC) Artış Piyasayı Nasıl Etkiledi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para Bitcoin (BTC), yapmış olduğu son fiyat artışı hareketiyle, korku ve açgözlülük endeksinde ibreyi kırmızı bölgeden yansız bölgelere getirmeyi başardı. BTC, Cuma günü başlayansert  fiyat artışı  Ekim ayına yansımaya başlamış durumda. BTC göstergeleri, yükseliş hareketinin piyasadaki korku ve endişeyi azalttığını açıklıyor.

Bitcoin’de Son Durum

Bitcoin, 1 Ekim’de kaydettiği sert fiyat artışının peşinden, yükseldiği seviyeleri 2 Ekim’de de korumayı başarıyor.

Btc Grafik
Btc Grafik

BTC, Cuma günü gerçekleştirdiği yukarı yönlü sert fiyat hareketiyle, saatler içinde averaj 3.000 dolar kıymet artışı kaydetti. Yaptığı bu kıymet artışının peşinden önder kripto paranın fiyatı, bir süredir yatay seyrediyor.

Ünlü trader Michael Van De Poppe, cuma günü Youtube kanalına yüklediği yeni videosunda, ihtimaller içinde bir düzeltme hareketine ilişkin şu laflara yer verdi:

“Herhangi bir ihtimaller içinde düzeltme hareketinde, aşağı yönlü sert fiyat hareketleri görmek istemediğinizi düşünüyorum. Bence ihtimaller içinde bir geri çekilmede, fiyatın gideceği en aşağı noktanın 45.000 dolar olması gerekir.

Kripto Piyasasındaki Korku ve Endişe Azaldı

Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi (Crypto Fear and Greed Index), Cuma günkü fiyat artışından sonrasında, piyasadaki korkunun büyük seviyede dağıldığını ortaya koydu. Endeksteki ibre, fiyat artışıyla birlikte kırmızı bölgeden yansız bölgeye geçti. Bu göstergeyi baz alarak rahatça söylenebilir ki, yatırımcılar şu anda piyasaya negatif bakmıyor.

Kripto Korku Ve Açgözlülük Endeksi
Kripto Korku Ve Açgözlülük Endeksi

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.