HaberlerAltcoin HaberleriBitcoin Haberleri

Google CEO’sundan, Kripto Para İtirafı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Google CEO’su Sundar Pichai, kripto para birimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı CEO, portföyünde kripto varlık olmadığını açıkladı.

Google CEO’sundan Kripto Açıklaması

Google CEO’su Sundar Pichai, kripto para birimlerine herhangi bir yatırımının olmadığını açıkladı. Pichai, bu konuda  pişman olduğunu dile getirdi. Başarılı CEO, kripto para varlığının olmamasına rağmen bu alana yatırım yapmadığı için pişman olduğunu açıkladı.

Milyarder iş insanının bu açıklaması, kripto paralara yatırım yapmadığı için pişman olanlar kervanına katılmasına neden oldu. Her ne kadar  kripto para birimleriyle ilgili negatif yorumların ardından geriş dönüşler görsek de pişmanlık yaşayanların çoğunluğu da azımsanamayacak seviyelere ulaştı.

Kripto Piyasasında Son Durum

Bitcoin, 58.000 dolarlık fiyat bandında işlem görürken piyasa genelinde düşüşler görülüyor.  Lider altcoin Ethereum 4.150 dolara kadar gerilerken Binance Coin haftalık görünümde %10’luk değer kaybıyla 560 dolara kadar düştü. Evergrande iflas haberi ile darbe yiyen piyasalar, ABD başkanı Joe Biden’ın 1 trilyon dolarlık altyapı paketini imzalamasıyla kana bulandı. Kripto para analistlerine göre Piyasadaki düşüşün başlıca sebepleri Evergrande krizi ve ABD’de imzalanan tasarı olarak görülüyor.

Fakat piyasanın önde gelen isimlerinden ekonomist, stratejist Erkan Öz Evergrande krizinin henüz tam etkisinin gösermediğini ve ileride daha büyük etkilere yol açabileceğinin açıkladı. Bu bağlamda önümüzdeki dönem için dış etkenlere bakacak olursa pozitif gelişmelere çokça ihtiyaç duyulacak.

Öte yandan bazı uzman analistler ise piyasada panik yaratılacak bir durumun olmadığını, BTC’nin 90.000 dolar yolculuğunun devam ettiğini dile getiriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.