Bitcoin Haberleri

Bitcoin Fiyatında Yükseliş Gelecek Mi? Tecrübeli Analistler Cevapladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

FTX iflasından sonra bir türlü belini doğrultamayan Bitcoin (BTC) yatırımcıların odak noktasında olmaya devam ediyor. En büyük kripto para birimi BTC yatırımcıları, yükseliş hareketinin başlayıp başlamayacağını merak ederken, usta analistler son gelişmeleri yorumladı. Tecrübeli kripto para analisti TechDev, endüstrideki olumsuz koşullara rağmen büyük bir altcoin rallisi yaşanabileceğini söyledi. Analist ayrıca BTC düzeltmesinin daha önceki kalıplarla tutarlı olduğunu ve bu düzeltme sonunda yeniden yükselişin başlayacağını bildirdi.

Bitcoin’de Kısa Vadede Düşüş Sinyali

Bitcoin Dibi Gördü Mü İşte Usta Analistin Yorumu

Kripto para topluluğunun önde gelen analistlerinden Crypto Capo, Bitcoin için boğa tuzağı uyarısında bulundu. Usta analist, BTC ve kripto paralar için sırada ne olacağını yorumlarken kısa vadede boğa tuzağı görülebileceğini söyledi. Bitcoin sert iniş ve çıkışlar yaparak kısa vadede 12 bin dolar ila 14 bin dolar fiyat aralığında yerel bir taban oluşturabilir. Analiste göre, Bitcoin’in düşüş trendiyle birlikte altcoinlerde de yüzde 40-50 civarında bir düşüş görülebilir.

Bitcoin Destek ve Direnç Seviyeleri

Kripto sektörünün deneyimli analistlerinden Michael van de Poppe, BTC grafiğindeki önemli direnç ve destek seviyelerini açıkladı: “Bitcoin, henüz kıramadığı kritik bir dirençle karşı karşıya. Hafif konsolidasyon gerçekleşiyor. 16.900 dolarda başka bir test ve büyük olasılıkla hızlanma olursa, alımlar gerçekleşir. O zaman 18.4000 doları hedefleriz. 16.250-16.400 doları mutlaka tutmalı.” Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.