HaberlerKripto Para BirimleriMetaverse Haberleri

Metaverse Coin’lerde Son Durum: MANA, CEEK, ENJ, Sandbox!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasası şu anda düşük seviyelerde görünüyor . Genel görünümün yanı sıra piyasanın öne çıkan bir parçası olan metaverse coin‘ler de aşağı yönlü hareketler yaşandı. Pek çok analist, bu düşüşü bir düzeltme olarak algılıyor ve daha yüksek seviyelerin daha sonra toplanacağını tahmin ediyor.

Decentraland (MANA) ve Ceek VR (CEEK) 

Son 24 saatte Metaverse piyasasındaki en popüler kripto para ve projelerden ikisi olan Decentraland (MANA) ve Ceek VR (CEEK) değerlerinde düşüş yaşandı. Bu yazı itibarıyla MANA 2,48$’dan işlem görürken CEEK 0,42dolar’dan işlem görüyor.

Mana-Usdt
Mana-Usdt

Analistler, MANA ve diğer metaverse kripto paralarında bir fiyat artışının başlaması için, genel kripto para piyasasının önce toparlanması gerektiğine inanıyor. MANA için ilk direncin toparlanması halinde 2,84 dolar olması bekleniyor. Piyasa değeri açısından en büyük metaverse coin, bu seviyenin üzerindeki 3 dolarlık psikolojik direnci kırmak zorunda kalacak.

Ayrıca, CEEK son 24 saat içinde yaklaşık %6 kaybetti ve 0,45 dolarlık ret, fiyatı düşmeye itti. Sonuç olarak 0,45 dolar şu anda CEEK için erken bir direnç seviyesi olarak görülüyor.

Enjin (ENJ) ve The Sandbox (SAND) 

ENJ ve SAND, son 24 saat içinde hem fiyatta düştü. ENJ ve SAND, son 24 saatte %6’dan fazla düşüş yaşadı.

Grafiklere göre ENJ şu anda hisse başına 1,66 dolardan işlem görüyor. Analistlere göre, 1.97dolar’lık önceki ret seviyesi şu anda ENJ’nin ilk engeli olarak görülüyor. Sonuç olarak, bu seviyeye ulaşıldığında, takip eden büyük yukarı yönlü hareket iki dolarlık bir atılımla sonuçlanabilir.

Enj-Usdt
Enj-Usdt

SAND ise şu anda 3.20 dolardan işlem görüyor. Önceki 3,86dolar’lık ret seviyesi, SAND için ilk büyük engel olarak görülüyor. 3,86 doların üzerinde, 4 dolarlık psikolojik dirence doğru önemli bir ilerleme mümkündür.

Bu yazıdaki bilginin yatırım tavsiyesi olarak kullanılması amaçlanmamıştır. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek düzeyde volatilite ve bunun sonucunda risk taşıdığının farkında olmalı ve işlemlerini kendi araştırmalarına göre yürütmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.