Haberler

İflas Eden Kripto Şirketlerine Yeni Bir Alıcı Çıktı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kriptolarda uzun süredir devam eden ayı piyasasının yarattığı olumsuz etkiler, pek çok kripto para şirketini zor durumda bıraktı. İflas bayrağı çeken firmaların yanı sıra bazı şirketler de likidite krizi yüzünden batma noktasına geldi. Yeni yatırımların giderek azaldığı bu ortamda popüler kripto para borsası CrossTower Inc. yeni bir teklifte bulundu. Borsanın iflas pençesinde ayakta kalma savaşı veren kripto kredi kuruluşu Voyager Digital’in varlıkları için harekete geçtiği öğrenildi.

CrossTower’dan Batık Şirketlere Teklifler

Crosstower Inc

CrossTower Inc. ekibinin iflas başvurusunda bulunan Voyager için satın alma teklifinde bulunduğu biliniyordu. FTX borsasının çölüşü ardından asıl alıcının ortadan kalmasıyla birlikte CrossTower yönetimi harekete geçip Voyager’a teklifte bulundu. Şirket, batık kripto kredi kuruluşu için teklifleri yeniden canlandırdı. Konuya yakın bir kaynağa göre Wave Financial, açık artırmaya katıldıktan sonra sürece geri dönmeyi planlıyor. Binance’in ABD kolu da Voyager’i satın almak için harekete geçmişti.

Yatırımcılar Temkinli Yaklaşıyor

CrossTower Inc, yasal gereklilikleri gerekçe göstererek Voyager’a yapılan yeni teklif hakkında detaylı bilgiler vermedi. Kripto para borsaları arasında ABD’li dev Coinbase 1 milyar dolar, Bitstamp ise 64.7 milyon dolar işlem hacmiyle dikkat çekiyor. CrossTower ise rakiplerinin yanında 21.700 dolar ile çok küçük kalıyor. Buna rağmen Voyager şirketini satın almak için harekete geçen CrossTower borsasında yatırım için temkinli hareket edildiği belirtiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.