Bitcoin Haberleri

Bitcoin Group SE, köklü Alman bankasını satın almak için hazırlıklara başladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Son dönemlerde geleneksel finans piyasalarında yer alan çeşitli bankacılık kuruluşlarının peş peşe kripto para sektörüne giriş yapması, piyasalarda heyecan yarattı. ABD’den BNY Mellon, Fransa’dan Societe Generale, Brezilya’dan Nubank ve son olarak Berlin merkezli olmak üzere Avrupa’dan N26, müşterilerine kripto para hizmetleri sunmak adına düğmeye bastı. Bu alanda gelen haberler kripto para yatırımcılarını heyecanlandırırken, bu kez de Bitcoin Group SE’nin, Alman bankası Bankhaus von der Heydt’i satın almayı düşündüğü öğrenildi. Kripto para ekosistemi ile geleneksel bankacılık sektörü arasındaki entegrasyon devam ediyor.

BITCOIN GROUP SE, BANKHAUS’U ALMAYA HAZIRLANIYOR

Bitcoin Group S

Bitcoin Group, yatırımcılarının risk çeşitliliği ve potansiyel getiriler bakımından gereksinimlerini karşılayan satın alma işlemleri yoluyla bir “şirketler portföyü” oluşturmayı hedeflediği bildirildi. Bu kapsamda şu anda şirket, hisselerine sahip olduğu Futurum ve Sineus Financial Services şirketlerinin yanına, Alman bankası Bankhaus von der Heydt’i de eklemeyi planlıyor. Bitcoin Group SE’nin, bu planı doğrultusunda Bankhaus von der Heydt’i satın almayı düşündüğü ifade ediliyor.

BANKHOUS KRİPTO HİZMETİ VERMEYE BAŞLAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere 1754 yılında kurulmuş olan köklü banka Bankhous von der Heydt, geçtiğimiz yıl müşterilerine kripto para hizmetleri sunabilmek adına Fireblocks ile ortaklık kurmuştu. Münih merkezli bu özel banka, Bloomberg’de yer alan habere göre artık teknoloji maliyetlerini yönetmekte zorlanıyor ve bu nedenle de bir alıcı arıyor. Bu alıcının ise Almanya merkezli kripto para odaklı yatırım holding şirketi Bitcoin Group SE olacağı ifade ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.