Altcoin HaberleriHaberler

Popüler Altcoin’lerde Son Durum: Ethereum, Avalanche ve Dogecoin

Piyasanın en popüler altcoinlerinden olan Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Dogecoin'in (DOGE) son durumu nedir?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hafta sonu boyunca, kripto para fiyatları oldukça stabil kaldı. Şu anda piyasada çok büyük hareketler yok ve bir konsolidasyon halinde. Peki Ethereum (ETH), Avalanche (AVAX) ve Dogecoin (DOGE) gibi popüler altocinlerde son durum nedir?

Ethereum (ETH)

Bu yazının yayınlandığı an itibariyle, piyasa değerine göre en değerli altcoin olan ETH, 2.500 doların üzerinde işlem görüyor. Ethereum geçen hafta yüzde 1,2 ve önceki ayda yüzde 20 değer kaybederken, ETH fiyatının geçen yıl yüzde 41 arttığını belirtmekte fayda var.

Ethereum
Ethereum

Analistlere göre ETH’de henüz bir trend değişikliği olmadı ve altcoinin tekrar yükselmesi için 2.800 dolarlık yüksek direnci aşması gerekiyor. Ayrıca, tüm kripto para birimlerinde rallinin başlaması için Bitcoin ilk başlayan olmalıdır.

Avalanche (AVAX)

Bu yazının yazıldığı an itibariyle piyasadaki en popüler kripto para birimlerinden biri olan AVAX 72 dolar aralığında işlem görüyor. AVAX, son 24 saatte neredeyse %4’lük bir düşüşe rağmen, geçen yıl yüzde 135’lik bir büyüme ile ilerledi.

Avalanche
Avalanche

Analistlere göre Avalanche (AVAX), 9 Mart’ta hareketli ortalamaların üzerine çıkamadı. Ayılar hareketli ortalamaları savunurken, boğalar yükseliş çizgisi boyunca düşüşleri satın alıyor. Analistler, AVAX için 64 dolarlık desteğin şu anda kritik olduğuna inanıyor.

Dogecoin (DOGE)

Piyasadaki ilk meme tokeni olan DOGE, bu makalenin yayınlanmasından itibaren şu anda 0.11 dolardan satıyor. DOGE’nin bu fiyat seviyesindeki son performansı, 0.11 $’ın sağlam bir destek geliştirdiği sonucuna varıyor.

Dogecoin
Dogecoin

Analistler, DOGE/USDT paritesinin 10 Mart’ta 0.12$’ın altına düşmesinin, kritik önemdeki 0.10$ destek seviyesinin yeniden test edilme şansını artırdığına inanıyor. Düşüş zayıfsa, boğalar hisseyi 0.13 doların üzerine çıkarabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.