Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriHaberlerTüm Haberler

Bitcoin 49.000 Doları Geçti! Aniden Yükselişe Ayak Uyduran Altcoinler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Günlük kapanışa saatler kaldı. sabaha karşı saat 03:00 itibariyle günlük kapanış olacak, Bitcoin fiyatının günlüğü iyi bir seviyede kapatması hafta sonu için güzel bir yükselişi tetikleyebilir. Saat 23:00 itibariyle tekrardan yükselişe geçen fiyat 49.150 doları geçti. Hali hazırda Bitcoin fiyatı 49.000 dolar üstünde tutunmaya çalışıyor. Bazı altcoinler ciddi fiyatlama yapmış oldu.

Bitcoin (BTC)

Düşük hacimli bir fiyat hareketiyle karşı karşıyayız. Yani bu seviyeden tekrardan 46.000 dolara dönme ihtimalimiz halen bulunuyor. Buna bağlı olarak pozisyonlarınızı dikkatli açmanızda yarar var, sadece günlük kapanışın 49.000 dolar üstünde olması bizlere sabah yeşil bir piyasayla uyanma imkanı verebilir.

Kaynak: Coin-Turk
Kaynak: Coin-Turk

Birçok analist fiyatın tekrardan 40.000 dolar seviyelerini kontrol edebileceğini söylüyor. Son yükselişin sağlıklı bir geri çekilme yapmadığını korumak için çaba sarfeden uzmanlar bu biçim ani yükselişleri riskli kabul ediyor. Gün içinde FED Başkanı Powell’ın yapmış olduğu açıklamalar piyasalara daha oldukça sıcak para pompalanacağına yorumlandı. Yani enflasyon artışı büyük olasılıkla devam edecek ve FED daha oldukça dolar basacak. Ancak fiyatın 65.000 seviyesini kırabilmesi için fazlaca daha güçlü bir katalizöre ihtiyacı bulunuyor. En iyi seçenek kısa sürede gelecek bir Bitcoin ETF onayı olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

PowerPool (CVP)

Bitcoin ile yükselişe geçen PowerPool (CVP) kısa sürede %30’u aşan bir hareket yapmış oldu. Gün içinde 1,44 dolardan alıcı kabul eden PowerPool (CVP) akşam 2 doları kısa süreliğine de olsa aştı. Şu an ise 1,89 dolardan alıcı buluyor.

Powerpool (Cvp)-Coin-Turk
Powerpool (Cvp)-Coin-Turk

Gün içinde gelen hacimli alımlar öğlen saatlerinde gelen satış ile baskılandı. Bitcoin’in yükselmesiyle birlikte tekrardan güç toplayan fiyat tekrardan 2 dolar sınırına yaklaştı ve 1,97 dolardan şu anki seviyesine geriledi.

DAO çözümü üreten proje birçok DeFi protokolü tarafınca kullanılıyor. Özellikle DeFi’nin daha popüler hale gelmesi onun için ciddi fırsat olabilir.

Automata Network (ATA)

Son bigün içinde Automata Network (ATA) fiyatı devamlı olarak yeni tepeler oluşturdu. Öğlen saatlerinde yatay seyreden fiyat Bitcoin (BTC) ile tekrardan yükselişe geçti. Gün içinde +20% yükselen Automata Network (ATA) düşük hacimli hareketler yapıyor. Bu yüzden dikkatli olmanızda yarar var.

En düşük seviyesi 1,25 olan Automata Network (ATA) gün içinde 1,90’ı görmüş oldu. Hali hazırda 1,7 seviyesini aşmak için atılım yapıyor. Bitcoin (BTC) fiyat hareketlerine bağlı olarak kısa vadeli fırsatlar sunabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.