HaberlerAltcoin Haberleri

Ripple Davasında Gelişme: Taraflar Ek Argümanlar Sunuyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ripple Labs Inc. ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu (SEC) arasındaki davayı yakından takip eden avukata göre, James K. Filan, tarafların üç gün içinde ek argümanlar sunması gerekiyor.

Ripple Davası Son Gelişmeler

Brifingler 8 Aralık 2021’den önce iletilmek adına taraflara gönderildi. Yeni belgeler, tarafların Ripple‘ı köşeye sıkıştırma adına bazı argümanları kapsamaktadır. Bu ek brifingler, Müzakere Süreci Ayrıcalığı olarak dosyalanacak. Avukat Filan’ın izleyicileri, yeni özetler sağlama zorunluluğunun heyecanla beklerken Ripple için küçük bir kazanç olarak yorumlanması gerektiğinden oldukça emin.

Ripple Davası Gelişme
Ripple Davası Gelişme

Bununla birlikte avukat Jeremy Hogan, bu belgenin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun konumunu desteklediğinde inanıyor. Ancak Hogan, yorumcuların yeni özetleri yayınlamasını beklemesi gerektiği sonucuna vardı. Mahkeme kararını, çocuğunun yatma saatini değiştiren bir baba davranışına benzetti.

Medyaya yansıdığı üzere SEC, Ripple Labs‘in kilit yetkilileri Brad Garlinghouse ve Chris Larsen’i ABD vatandaşlarına XRP token’larını yasa dışı menkul kıymetler olarak satmakla suçluyor. Bu yıl süren savaş, kripto token’larının ve menkul kıymetlerin durumu gibi ABD’deki kripto düzenlemesi ile ilgili birçok önemli soruya cevap arıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ripple Davası Hakkında Bilmeniz Gerekenler

XRP Fiyatında Son Durum

Ripple ile SEC arasındaki yasal süreç, platformun yerel varlığı XRP fiyatını dibe iterken mevcut durumda etkisini kaybetmiş durumda. XRP fiyatı, son dönemde kaydedilen piyasa gerilemesinin akabinde 1 doların altına düştü. 0.65 dolara kadar gerileyen XRP, piyasanın toparlanma sinyalleri vermesiyle 0.82 dolara kadar yükselmeyi bildi.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.