Bitcoin HaberleriAltcoin HaberleriEthereum Haberleri

Bitcoin hafta sonuna toparlanarak girdi, altcoinler de yükseliş trendine katıldı! Kriptolarda son durum

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), geride bırakmaya hazırlandığımız haftada bir kez daha hafif dalgalı ve düşüş trendinde hareket etti. Bitcoin’in düşüş yönlü fiyat hareketleri, hafta sonu öncesinde kritik seviyelerin görülmesine neden olmuştu. Burada 19 bin dolar seviyesine tutunmaya çalışan Bitcoin, bir süre direndikten sonra 19 bin dolar desteğini kaybetti ve Cuma akşam saatlerinde 18 bin dolar bandına geriledi. Ancak hafta sonuna hafif toparlanmalarla giren Bitcoin, yeniden bu bölgeyi kazandı. Bitcoin’deki hafif toparlanma, altcoinler geneline de benzer şekilde hafif yükselişlerle yansıdı.

BITCOIN (BTC)

Bitcoin Manset 7

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik süreçte Bitcoin yüzde 0,6 oranda değer artışı yaşadı ve yazım sırasında 19 bin 141 dolar seviyesinde işlem görüyor. Diğer yandan Bitcoin, son 1 haftalık süreçte yüzde 0,3 oranda değer kaybetti. Bitcoin’deki çift yönlü fiyat hareketlilikleri, altcoinler genelinde etkisini gösterirken, piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında bazı varlıklar öne çıktı.

ETHEREUM (ETH)

Ethereum Uyari

Ethereum (ETH), Bitcoin’e paralel fiyat hareketleri ortaya koyduğu son 24 saatlik süreçte yüzde 0,8 oranda değer kazandı ve yazım sırasında 1.297 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ethereum’daki ve Bitcoin fiyatındaki hafif yükselişler altcoinlere de yansıdı ancak piyasada yükseliş hareketlerine ayrık grafikler çizen varlıklar da ortaya çıktı.

SOLANA VE XRP

Piyasa değeri ile en büyük 10 kripto para birimi arasında, son 24 saatte yalnızca Solana (SOL) değer kaybetti. Bu süreçte SOL yüzde 1,2 oranda değer kaybederek 27,71 dolar seviyesine geriledi. Öte yandan en büyük 10 kripto para arasında son 24 saatte yüzde 2,8 ile en yüksek artışı kaydeden Ripple (XRP) ise 0,457669 dolar seviyesine ulaştı.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.