HaberlerNFT Haberleri

Polygon Ağının Popüler NFT Projesi Ethereum Ağına Transfer Oluyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

y00ts adlı bir NFT projesi, Ethereum ağına geçiş yapacağını açıkladı. Solana ağındaki dönemsel dalgalanmalardan sonra, y00ts şimdi gözlerini Ethereum’a çeviriyor.

Popüler NFT projesi y00ts, hizmetlerini şimdi Polygon ağından Ethereum’a taşıyacak. Ayrıca, proje daha önce aldığı 3 milyon dolarlık hibeyi de Polygon’a geri ödeyecek. Solana’da başladığı macerasını Polygon’da sürdüren y00ts, şaşırtıcı bir şekilde Ethereum’a geçiş yapacağını duyurdu.

Popüler NFT Projesi Ethereum Ağına Geçiş Yaptı!

Solana ve Polygon ağlarında büyük etki yaratan NFT projesi y00ts, şimdi Ethereum’a adım atıyor.

Y00ts, Solana ağında başlayıp yaşanan sorunlar nedeniyle Polygon’a taşınmıştı, ancak şimdi Ethereum ağına geçiş yapma kararı aldı. Proje ekibi, Polygon’dan aldıkları 3 milyon dolarlık hibenin de geri verileceğini duyurdu. Y00ts NFT projesi, bu geçişin DeGods ve y00ts topluluklarını birleştirmek amacıyla gerçekleştirileceğini belirtti. Los Angeles merkezli bir başka NFT projesi olan DeGods, nisan ayında Ethereum ağına taşınmıştı.

Proje ekibi Ethereum ağına geçiş için kesin bir tarih vermekten kaçındı, ancak yakında gerçekleşeceğini ifade etti. Ayrıca DeGods, Sezon III koleksiyonunun yakında yayınlanacağını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.